Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja je zadnja lp
Dzaba da mi dadne, ne bih imao pare za struju
Pitajte ga koja je zadnja? Pratim!
hladna kuca, bez imalo topline...
Ma bježi ba valja ovo sve zimi grijat" 😁
jel stavio na pik
Svala čast njemu, super je, ali ljudi stručnjaci, školovani,intektualci nemaju ni blizu broj €ura koliko imaju ovi goniči lopte.
sto bi se on bunio ako je neko spreman da mu plati da bi on "gonjao" loptu? Ja se ne bih bunio
Nanesije To ti je zato sto si ti neobrazovan i neskolovan jer ne znas malo istrazit informacije. Imas naucnike,doktore,hirurge poput Thomas Frista, James Watson, Liangzhi Xie i da ne nabrajam dalje koji imaju bilione i mogu kupit Ramosa 10 put. Samo oni nemaju potrebu da se isticu po medijima i kupuju vile.
kad vidim da su kod nas cijene stanova po 400.000 KM i to u izvornom stanju sa boljom lokacijom ovo je sasvim OK cijena (naravno, ko raspolaže sa tim novcem)...