Izlaz iz krize se ne vidi
55

Velikan u katastrofalnoj situaciji, bijesni Sergio Ramos poludio pred kamerama

D. P.
Ramos je bio u žustroj raspravi s navijačem (Foto: Screenshot)
Ramos je bio u žustroj raspravi s navijačem (Foto: Screenshot)
Nogometaši Seville nalaze se u katastrofalnoj situaciji pa ne čudi novi ispad slavnog stopera Sergija Ramosa koji je završio u svađi s jednim navijačem nakon utakmice protiv Athletic Bilbaa.

Sevilla je večeras doživjela novi poraz, ovoga puta protiv Bilbaa. Baskijci su slavili u Sevilli rezultatom 2:0 i tako gurnuli posrnulog velikana na samo bod od zone ispadanja iz prvog ranga španskog nogometa.

Kao ni samoj ekipi, u posljednje vrijeme ne ide ni Sergiju Ramosu, koji je nakon meča završio u žustroj raspravi s jednim nezadovoljnim navijačem.

Navijač Seville je, razočaran rezultatima i bijesan zbog novog poraza, dobacivao Ramosu dok je davao izjavu za DAZN, a jedan od najboljih defanzivaca ovog stoljeća morao je prekinuti izjavu zbog rasprave.

"Imaj makar malo poštovanja, ljudi ovdje razgovaraju. Imaj malo poštovanja prema ovim ljudima i prema klupskom grbu. Poštuj nas i začepi", rekao je bijesni Ramos nekom od pristalica na Ramon Sanchez Pizjuan stadionu na kojem bi se, ukoliko se nešto ozbiljno ne promijeni u narednom periodu, moglo tugovati u maju.

Koliko je Sevilla u ozbiljnom problemu, dovoljno govori podatak da se trenutno "drma stolica" i trećem treneru ove sezone. Da, dobro ste čuli. Upitno je da li će na klupi ostati Quique Sanchez Flores, a prije njega otkaze su dobili Jose Luis Mendilibar i Diego Alonso, što možda i pokazuje da u treneru trenutno nije glavni problem Andalužana.

Pobjedu Athleticu u Sevilli golovima su donijeli Mikel Vesga i Aitor Paredes pa je tako tim iz Baskije sada trećeplasirani na tabeli La Lige. Istina, uz utakmicu više u odnosu na Barcelonu.