Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papak, znas li citati, ljudi su iz sela vozuca koje se nalazi blizu zavidovica, a da znas ko sto ne znas, znao bi da su se oko tog sela vodile najzesce bitke
\'Ta ces ti ja ti ma.t.eri kroz noge probaciv\'o...
vala ako je momak dobar i ako se trudi nek je i iz tunguzije! Pa i pape je iz zavidovica pa je bio klasa. To gdje ko zivi ne znaci nista ako se trudi i zeli!
tztz ti si mnogo ljubomona osoba,ako veš nedaš podršku ovom mladom čovjeku nemoraš se ni javljati i unaprijed nekog osudjivati da će propasti kao tvoj rodjak....nije ni čudo što je propao kad si mu ti rodjak...ljuboran si i njemu bio sigurno.
Osim je Tito u BH fudbalu,svi ga cijene....kad bi jos na celu drzave bio slican.Doce ovaj mali u repku sigurno.
Neka dođe i neka se nađe neki stručnjak iz našeg reda da procjeni igru. Ako valja, neka ga, bujrum! U svakom slučaju mu hvala što uopće ima namjeru da igra za Ljiljane!
Ermine, samo igraj jarane sa srcom pa ces stici do repke...za Bosnu se igra i navija sa srcem, to se jos rijetko vidi u bilo kojoj repki...
U kakvoj ti vukojebini zivis haveru :P
Cuj iz Zavidovica hhahaa, ovaj novinar je TOCILO... imas ti jarane da se dobro izdrndas do tog \"grada\" Zavidovica...Ovo je vozucanin (tako se valjda kaze) Dobro dos\'o u reprezentaciju, svaka ti cast...
šta ni njemu se ne ide na jedno veliko takmicenje?
Palac gore ko je iz Zavidovica.
Nek se jednom i Zavidovići negdje spomenu.
ovo je jadno da se ovoj djeci mora pisat.kad nema druge teme. ja znam takve talente sto su bili najbolji u otim godinama po turnirima a danas nebave se nikako nogometom. jednom rodjaku mom je hans krankl reko da je najveci talenat u austriji,i da ce bit najveci igrac u austrijskoj povijest.tad je i izabran za igraca turnira na ovakvom juniorskom turniru,,on za rapid igro,rapid osvojio turnir,tu su bili real m,barcelona,manchester utd,arsenal i jos mnogobrojnih.to je bilo prije 10godina.danas ima 24 i radi na baustelli. a ima takvi jos dosta.
hvala bogu pa jedan sto nije ofanzivac :)
zelim i ja pi.c.ke al nema
A gdje mi je wili? I on je iz Zavidovica.