Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to se nas netiće...nek te na k,o.m.a.d.e isijeku njihov problem
srbi pa et..sto p.o.s.e.r.u to su premni i pojesti
Ti si samo covjek koji je profesionalac, ogradit ces se vec nekako od jadnik huligana ... :D Uzivaj u novom klubu ... :D
znajuci ratobornost i maloumnost koja vlada medju \"navijacima\" s one strane Drine, nije iskljuceno da dozivis veoma neugodne stvari u rodnom gradu, Stojkovicu. Ja da se pitam, ja bih radije doveo golmana iz 4. njemacke lige, nego tebe. A ovi su puno jeftiniji, zahvalniji i najbolji golmani na svijetu. Pa cak i u 4. ligi igraju oni koji bi na Balkanu bez problema bili broj 1 u nekom vecem klubu.
posro si se, sad jedi buraz!
To se nas ne tiče !!!
sta sad? kako dalje?
A kad onomad Milko predje u PFC pa postade miljenik grobara. Tako bi mog\'o i ovaj sa par bravuroznih parada da postane ljubimac grobarski.
ajd sto ga nemogu delije smisliti, nego su se i grobari na zadnjoj tekmi ogradili od njeg ... napravio je najgluplju stvar u zivotu ...