Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast majstore,samo ti nastavi zabijati golove a poziv ce doci jednog dana sigurno...neki bi se inatili,pravili pricu kako ih selektor ne voli itd bla bla... svaki rad se jednom isplati,doci ce i tvojih 5 minuta sigurno jednom.
Pratim ovog igraca, stalno postize golove, doci ce on u repku kad tad. Sretno u klubu care!
Kao prvo ovo je kupljeni prostor od njegovog tima(vjerovatno mu punac sastavljao video)pa platio redakciji da se postavi...2. ne vidim nista sto bi nekog nagnalo u rep. da istog pozove..3.lik je sebican ko tevez i roben zajedno.4.igra u ceskoj ligi koja je klasu ispred nase ili tu negdje.5.ne razumijem kakva je ovo navala na reprezentaciju od nekakvih likova cim zaigraju u evropi u prvoj postavo ocekuju poziv kao da je to necija prcija seoska momcad iliti sta ja znam.hajrovivi,mahmutovici itd,morate jos mlacanice i kukuruze hapiti pa cemo mi cuti za vas sami,ne saljite nam familijarna videa tipa ovog.vozdra!
Dobit ces urac priliku ! Neda IRFAN
hajd sad odjednom svi hoce u reprezentaciju...gdje ste prije bili?
možete fino da mi i ti i ivi i svi ..
buric-hadzic,bicakcic,sipovic,kolasinac-visca,ljevakovic,alispahic,stilic-djuric,mahmutovic pa ti vidi susicu
mislim da se od igraca iz bih koji trnutno ne igraju u reprezentaciji moze sastavit dobra ekipa koja bi pojacala konkurenciju ali nas selektor to ocito ne zeli jer inace bi pozvao neke igrace ali eto umjesto sesara,svrake,sunjuca,vrsajevica, bi rcimo trbalo zvati djurica,mahmutovica,viscu,bicakcica,hadzica,pa da uz ibricica,medunjanina,stevanovica imamo i dobru klupu i da se onda ne bojimo stalno hocel neko od standardnih se povrijedit ili dobit kartone jer u tom slucaju bi imali i adekvatne zamjene ali eto imamo selektora koji ne misli tako
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job ba
Ma zalosni su ovi sto prozivaju Vrsajevica, jer to su uglavnom oni koji mu se predstavljaju kao \"drugovi\", a pucaju od ljubomore...neka igra i Aidin brate dragi ...zar se treba odmah drugi blatiti? Avdija je kralj, za sve sto je postigao sam je zasluzan, nikog nema da ga gura ...
Job
Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove.
zzzzz
aa
Sebican ko Roben...
Uzece njega ceska...
Ovaj momak vec nekoliko godina pruza dobre partije u Češkoj,zasluzio je bar da se proba,ionako smo slabi sa brojem napadaca .