Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god izabere, Miske je veliki igrac i covjek koji je uradio mnogo za reprezentaciju. Zvezda je bila veliki evropski klub. Miske care, samo naprijed... A fasisticke duse, mogu da ga puse.
eto mene nisu,a za mišketa je najbolje da ode tamo gdje će igrati,pa makar i u Zvezdu,nekada najbolji jugoslovenski klub..
E moj miske nisi ti trebao nikad ni igrati za takozvanu bosnu.Koja ce se nadam se uskoro raspasti.SAMO PARTIZAN.
@samo BOSNA e konacno neko ko racionalno razmislja. Od stare slave se ne zivi. Miske jeste bio dobar, ali sada je grohno. Ubaciti ga u 75min. je sasvim OK. I to Miske MORA sam skontati
Pročitaj Alijinu \"vizionarsku\" knjigu \"Islamska deklaracija\" i dobićeš odgovore na mnoga pitanja.
miske najbolje ti je da potpises za sarajevo
Smijesne su kritike na Misketov racun..covjek je najbolji asistent u historiji bundes lige, igrac sa najvise nastupa u reprezentaciji. Sad kada je malo pao odmah ne valja.
ma nisi ti kadar za giganta sa marakane
Hvala Misketu za sve sto je uradio za repku. Ali on u ovoj reprezentaciji, pored onakvog Miralema Pjanica, NE MOZE I NE SMIJE igrati. Pjanic ne smije igrati na nekim neprirodnim pozicijama samo da bi Misimovic bio u prvih 11. A onaj Susic, satro selektor, prijeti svim igracima koji nemaju minutazu da nece igrati u reprezentaciji, a onda svaki put Misimovic u prvih 11. Nijedan ga novinarcic ne smije upitati, \"Pa kako to selektore ?\". Misimovic jos uvijek treba ovoj repki, ali kao joker, da svojim ulaskom unese preokret u igru. U prvih 11 - nikako. Pa mi zbog toga igramo bez desnog veznog igraca, osim protiv ozbiljnijih ekipa kada tamo gurne Ibisevica.
otjero ga Pizon iz mlade repke,sad oborene njuske moli da ga dovedu,njemu je Bosna dala i previse,afirmisala ga dovela ga iz drugog tima Bajerna kad niko nije znao za njega(doveo ga Hasan),a on \"povrijedjen\"protiv Portugala,oprasto se preko fb par puta,igra kod Papeta a vrlo dobro znamo kolika mu je minutaza!
Zamolio bih iskrene patriote i navijace nase repke da ne blate Misimovica i da ne lupaju gluposti.On ne mora vise nikad odigrati ni minutu za BiH,za mene je on uz rame sa Barbarezom i hvala mu.Kad bi se vratio u BL jos bolje za njega a ako ode i CZ,za mene no problem.
Ako pređe u Zvezdu ostvarit će životni san. Svaki Srbin sanja da igra za Zvezdu, to je naš narodni klub!
POD 1. Ovu su medijske špekulacije, nije Miske takav, zna se ko je Miske. pod 2. Steta sta dusmani ucinise od onakve igracine pod 3. KliKS širi lazi na svakom postu. FALA:
što će on otići na sjever da igra,problem je što će mu se od \"zvezdinih\" (jes mi mrsko pisat ekavicom)navijača mnogo štucat svim članovima familije.......
On nikada ne moze biti izdajnik Bosne
USTA TE J... , PREDI U SARAJ\'VO IL ZELJU KAD VEC DOLAZIS U BIVSU JUGU,PAO SI QRCU ZS USII !!!