Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bogatsvo ili jacina lige ? :) normalno da ce biti bogatstva kada se kupuju neki De Bruyneovci za 70 miliona dok u nekoj Ligi jednog Dybalu plate 40 miliona..
upravo tako, engleska liga je mozda najjaca financijski ili fudbalski nije sigurno
Zaradili nisu sigurno, bolje da ste napisali "dobili 66 mil", jer s onakvom igrom i rezultatima mogu bit sretni sto batine nisu "zaradili"...
Snaga lige jedino u novcima jer ih na terenu nema nigdje.
novinar mislim da si se loše izrazio. snaga lige u čemu. po rezultatima ih nema nigdje zadnjih nekoliko godina. po fizičkoj snazi ne bih znao da ti kažem jer ne dižu tegove (javno). hajde probaj makar nekada da rečenice formulišeš suvislo.
sta bi tek reko za bundesligu, zadnji klub koji je sta osvojio u evropi, osim bajerna, bjese dortmund prije 20 godina
@Pretoboim samo. REAL,BARSA,ATLETIKO,SEVILJA. Uzmi koeficijente i izračunaj koliko je to bodova razlike. znači ako gledamo rezultate (jedino mjerodavno) najjača liga je španska liga. efendija moj kulturni koji,koliko vidim, sve nešto o vjeri priča, a riječnik ulični
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hajmo sad nakon Xhake, štoper i napadač i to je ekipa za titulu
@Rusty arsenal ima dobru ekipicu ali nema trenera, wengera je vrijeme pregazilo...