Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda je ovo napravljeno da se ljulja, al je nema tih para da bi ja stao ispod
ma to je Mujo, spicaros, uhvatio jednu svabicu na gronjoj tribini!
nije to nista !!! svabo kad nesta napravi ,to je ko bunker!!!
Sa-x je-.bo vas ot.ac sto brisete komentare !! Dabogda umro ko god brise pozitivne komentare o Želji, Barseloni i Džeki !! C_R_KLi dabogda svi !!
Slijedece slavlje odose svabe u p.m.
ne tvrdi list Bild nego grad Nurnberg...da ste presusali klip mozda bi i vi dosli do zakljucka da se u tribini nalaze amortizeri koji su dizajnirani bas za ovaj moment kad podju navijaci divljati...nema na cemu sa-x ;)
vako se i kod nas trese na jugu kad ja povedem navjanje.
kako god da okrenes, ne bih volio da mi se nesto ljulja iznad glave !
\"Slavila je tada gostujuća ekipa 2-0 pobjedu i proslavila i prije kraja prvog...\" Sta je pisac ovime htio reci?
\"Istina boli fašiste\", pa sram vas bilo, tako generalizirati i nazivati stanovnike jednog kraja fašistima, užas, evo ja sam iz Širokog i osuđujem podizanje nacističke zastave, a nju je podigla skupina nepismenih mladića kojih malo tko voli po širokom i koji prave nered, a što se tiče ovog lika kao svi mu prijete, a dajte, još recite kako ga nazivaju teroristi katolici samoubojice, normalno da ima onih koji se gnušaju kao i ja sam na ono što on radi, i žele ga prepasti da to više ne čini, a vi ga branite isto kao što ste branili Horde Zla? fuj
Ja bi se UKENJO
A ti si garant pitar...
hhahahah sta ces ti bolan skakat, ne moze vas se iskupit 2000..hahahahahah
CCCCC, pa Grbavicu planiraju na ovaj fazon, onda b olje da je i ne prave , zna se ko su najbolji navijači i kad počnemo skakat treba da izgine pola navijača !!?