Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno Koševo, spektakularna koreografija, fantastična atmosfera i apsolutna ludnica i proslava titule nakon utakmice u Titovoj! SARAJ'VO ŠAMPION!
8 godina*, da te korigiram. Baš kao i post nk željezničara od 2002. do 2010. godine kada je započela kupovina i otimačina utakmica. Srećom, sada je sve to otišlo u historiju, stigao je period BORDO DOMINACIJE, koji će trajati decenijama. VOLIMO TE SARAJ'VO VEĆ GODINAMA!
Je li ona "krst" koreografija na sjeveru u čast Krste Velkoskog?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
GAZI SVE DO TITULE!
Kakvoj ba prodaji ? Pa treba otvoriti kapije stadiona AFH i pustiti slobodan ulaz raji. Niste mogli tako nešto organizovati, sitne pitarske duše nego samo daj lovu. Samo su štrumfovi sa Grbavice gori od vas.
@dir. Preduzeća Što se tiče međunarodnih takmičenja, dijete šuti i ne brukaj se. Vi se ponostie emijem sa M. Junajtedom kada ste ispali u prvom kolu. Željo je međunajuspješnijim timovima u ex Yu, a sigurno jedini u bih koji ima četvrtfinale i polufin ale KUPA UEFA, evropske lige. Znači budite nam zahvalni zato što ste uopšte nastalim od Torpeda , i otimačinom Željinih igrača? I usput, čemu uopšte odigravanje utakmice Sarajevo –Sloboda? Kao prenemažete se, treba biti „oprezan“, pa Musemić je vaš igrač, veliki igrač, poštujem ga i to bi bilo kao da je Amar preuzeo Slobodu pa mi , Željo igramo odlučujuću tekmu a Osim na klupi suparničke Slobode? Presmješni ste !!
@dir. Preduzeća Prva titula prvaka BiH osvojena daaavno:" Prvenstvo Narodne republike Bosne i Hercegovine: Prvaci (1): 1946." Zatim tvoje Torpedo po naredbi vladajuće partije oduzima Želji najbolje igrače :"Međutim nakon što je gradska vlast formirala novi klub "Torpedo" (kasnije Sarajevo) koji je trebao predstavljati najbolje iz BiH, većina igrača Željezničara dobija naređenje da pređe u novi klub. Odlukom političkih vrhova Željezničar je novoformiranom klubu Torpedo morao ustupiti svoje najbolje igrače: Lovrića (kapiten), Alajbegovića, Konjevoda, Lazarevića, Rajlića, Golca i Šilića. Jedini igrač koji je uspio odoliti svim ucjenama je Joško Domorocki.[5] Takav slijed događaja bio je poguban po Željezničar koji ispada iz prve lige, a period konsolidacije trajao je do sezone 1953/54 kada se plavi ponovo vraćaju u prvu ligu Jugoslavije." To je razlog zašto se na drugu titulu prtvaka Juge dugo čekalo, informiši se malo kako ti je nastalo Sarajevo, od Željinih najboljih igrača..
Joj malo iskompleksirano "Torpedo", šta ćemo ako opet naletite na kakvu Borusiju pa legne koja 8-ica ili 9-ka. Možda ćete za 1O-tak godina stiči starijeg , puuunnoo starijeg prvoligaša Želju po titulama, jer Vas je kupio Malezijac za šaku eura, ali nikada, NIKADA, nećete, poput Želje biti četvrtfinalisti i polufinalisti kupa UEFA, (danas, evropske lige.) a ovo sa Slobodom je komedija. Pa mislim da bi Musemić sam uletio i dao sebi gol, kada to Torpedo ne bi učinio. I pored tolikih guzovača, namještaljke protiv Slavije i slično, imate sreče što vam je u zadnjem kolu Musemić "protivnik" na klupi !!!
Prva titula prvaka BiH osvojena daaavno:" Prvenstvo Narodne republike Bosne i Hercegovine: Prvaci (1): 1946." Zatim tvoje Torpedo po naredbi vladajuće partije oduzima Želji najbolje igrače :"Međutim nakon što je gradska vlast formirala novi klub "Torpedo" (kasnije Sarajevo) koji je trebao predstavljati najbolje iz BiH, većina igrača Željezničara dobija naređenje da pređe u novi klub. Odlukom političkih vrhova Željezničar je novoformiranom klubu Torpedo morao ustupiti svoje najbolje igrače: Lovrića (kapiten), Alajbegovića, Konjevoda, Lazarevića, Rajlića, Golca i Šilića. Jedini igrač koji je uspio odoliti svim ucjenama je Joško Domorocki.[5] Takav slijed događaja bio je poguban po Željezničar koji ispada iz prve lige, a period konsolidacije trajao je do sezone 1953/54 kada se plavi ponovo vraćaju u prvu ligu Jugoslavije." To je razlog zašto se na drugu titulu prtvaka Juge dugo čekalo, informiši se malo kako ti je nastalo Sarajevo, od Željinih najboljih igrača...
@dir. Preduzeća Prva titula prvaka BiH osvojena daaavno:" Prvenstvo Narodne republike Bosne i Hercegovine: Prvaci (1): 1946." Zatim tvoje Torpedo po naredbi vladajuće partije oduzima Želji najbolje igrače :"Međutim nakon što je gradska vlast formirala novi klub "Torpedo" (kasnije Sarajevo) koji je trebao predstavljati najbolje iz BiH, većina igrača Željezničara dobija naređenje da pređe u novi klub. Odlukom političkih vrhova Željezničar je novoformiranom klubu Torpedo morao ustupiti svoje najbolje igrače: Lovrića (kapiten), Alajbegovića, Konjevoda, Lazarevića, Rajlića, Golca i Šilića. Jedini igrač koji je uspio odoliti svim ucjenama je Joško Domorocki.[5] Takav slijed događaja bio je poguban po Željezničar koji ispada iz prve lige, a period konsolidacije trajao je do sezone 1953/54 kada se plavi ponovo vraćaju u prvu ligu Jugoslavije." To je razlog zašto se na drugu titulu prtvaka Juge dugo čekalo, informiši se malo kako ti je nastalo Sarajevo, od Željinih najboljih igrača...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uff kakvo ce slavlje i ludilo biti Akb, samo da zabijemoo goooooo
No sikiriki, ako sama ne uđe u gol, Musemić će uletititi i sam ga sebi dati, čuj kao , "lafo" ne zna se , eto kao reči će im Musemić da "ne prime go"? Smiješni ste !!!
Freedom is not free
Dobit cete od turkidha, tana, uefe para i ne mozete staviti dzaba ulaz...
Nije sto je prva titula nakon 8 godina, nego sto je prva od narednih 10. Cilj je decima u ligi po livadama i bar 5 ucesca u grupnoj fazi evropskih kupova. BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA!
navijac sam sarajeva al je stvarno sramota sto nije besplatan ulaz bar ovu utakmicu zadnju sta smo sve prezivljavali od dna do vrha al eto izgleda samo ih novac interesuje
Djaba je ulaz uz clansku kartu kluba koliko ja znam
torpedista nije problem platiti ulaznicu nego je problem sto bar kad se titula slavi pustiti ljude ja imam clansku al zasto zadnju ne ko sa radnikom a svugde je tako samo kod nas novac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uz svo djeljenje i pokusaj dqa se napuni i besplatne ulaznice bice 15.000
Sledeća sezona Borac prvak...........jadne li nam lige
Sloboda ce izvesti omladinski pogon na AFH. Ustase i seljo neka ga sisaju! Fukare 87'
kupi mi majko top :)
https://www.youtube.com/watch?v=v7I1gPX6CxA
Dojava Travnik - Vitez 2 srednja bosna # kantonalci # susjedi # komšije # Hrvati iz Nove Bile će lobirati
Zvijezda i Mladost (dva zadnja kluba) igraju zajedno i X bi odgovarao Vitezu, koji gostuje u Travniku, a Travnik je poznat po tome da mu Hrvati najbolje ne pašu, očekujem pobjedu Viteza i nadam se da će proraditi Srednjobosanska i kantonalna solidarnost. Travnik samo čudom moze ispast.