Razočarenje nakon El Clasica
70
Xavi: Dopustili smo im da se izvuku
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al sto vas je iniesta unistioo
barca je jos jednom pokazala da je 2 koraka ispred reala
Koji balavi kreten moraš biti pa izjaviti išta drugo za sinoćnju 'igru' Ćenife osim da su bili smiješni u svojoj nemoći i presretni sa rezultatom? Visca!
hahah to careee
... recenica treba da glasi: No u ovom trenutku mozda a kada gledamo igrace Barcelona nije bolja.........nastavak ostaje isti.
@@gvardijan Prvo da tI kazem da ja nisam navijac Barcelone.Naime dugo godina sam slucajno zivio u Spaniji,gledao oba kluba i oba su mi nekako podjednako draga. No u ovom trenutku Barcelona mozda a kada gledamo igrace bolja ali je sigurno spremnija,uigranija i u igri siguranija a to govore i rezultati. Drugo to sto kazes Real bio oslabljen.Tacno ali ja mislim da bi isto pa mozda cak i gore bilo da su igrali igrace koje si naveo.A znas zasto.Zato sto su svi psihicki jako nestabilni,nervira ih igra Barcelone i onda prave prekrsaje koji se sankcionisu. Odnos sansi i to kvalitetnih je ipak na strani Barcelone.......
Evo ja sam nepristrasan, gledo sam tekmu, realan rezultat skroz, barsa je imala malo bolje prilike i malo cesce je bila u napadu, al je i real mogo hladno 3 gola zabit da su benzema i ronaldo malo prisebniji bili.. onaj varane je spasio real, da su primili onaj go kad je skino s linije vjerujem da bi real pao pa bi im barsa zabila jos jedno 2-3 i zdravo
Posjed lopte ne mora ništa da znači, jer možeš imati visok posjed a da ne stvaraš prilike. Barcina odbrana je izgledala nesigurno u naletu Realovih ofanzivnih igrača kada su vršili presing. Druga stvar, promašili su igrači Barce ali i Realovi par prilika. Treća stvar, Real je igrao bez skoro kompletne odbrane Casillas, Ramos, Pepe, Marcelo, a Barca u najjacem sastavu. Možeš biti navijač Barcelone koliko hoćeš ali po meni, ovo su činjenice.
Ramos, Pepe, Coentrao, Di Maria, Casillas... I zabije gol momak od 19 god...
@beg ja stvarno ne znam koju si ti utakmicu gledao pa kazes da je Real imao nekakvu inicijativu. Ja cu ti reci samo jedan podatak koji govori protiv te tvoje konstatacije. Odnos prekrsaja je bio slijedeci: Real 19; Barcelona 6. Svaki iole bolji poznavalac fudbala zna sta to znaci tj. poznato je da uvijek pravi vise prekrsaja tim koji se brani pa ti sada vidi koji je tim imao inicijativu.......a Qavi je jako blizu istine......tj. Barcelona je imala 2/3 posjeda lopte u cijeloj utakmici......
Po meni je sinoc utakmica bila skroz ravnopravna, i 1:1 je realan rezultat. Promašila je Barcelona par prilika ali bgm i Real. Oduševili su me kako su vršili pritisak na Barcine igrače tako da ovi nisu mogli puno razviti svoju igru. Po meni Real čak za nijansu bolji, ali opet neriješeno je realno. A Xavi, mislim da priča gluposti.
Nije mi jasno šta vi Realovci lupetate....pa vi slavite sretni remi na domaćem terenu protiv pospane Barcelone koja vas i takva nezaintereosavana razbuca na sve strane...sjedite malo,udahnite i samo razmislite šta će vam uradit na Camp Nou....vraća se Vilanova,dobiće dodatni motiv domaće publike + iskustvo iz ovog meča + Messija ste nanervirali itd.... sahranit će vas....usput rečeno ja mrzim i Barcelonu i Real,Real zato što je se usmrdio sa trenerom,a Barcelonu jer deru United svaki puta..
suci su opet spasili reala još su zabili gol iz nepostojećeg kornera pa je zbog prigovora puyol dobio žuti
šta lupaš, prečka xavia, Pedro sam izašao pred golmana, Fabregas isto Allba isto, dva ofsajda ( Mesi i Alves) niđe veze obojica bili bar metar iza leđa odbrane Reala, objektivno je trebalo biti 2-3- razlike za Barsu.
Xavi i Inesta pregledajte malo snimak pa onada dajte izjave.Ljubite Benzemu 2 puta u Guzu i Ronalda u glavu.Moki
@Lonely wathever Ahahaah volio bi ti biti taj kako ga ti nazivas glupan vise nego se hljeba najest bijedo ljubomorna, Xavi je vrh, definitivno prvi igrac Barcelone i svijeta!
@rmdd Kepec ti u gacama ljubomorni retardu!