Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@doa niti je prodao kopacku niti je dao kakave pare djeci palestine... samo glupi bosancheros je mogao na nesto takvo nasjesti http://www.radiosarajevo.ba/novost/95280/
ma hajd sto svako vjeruje, ali kada vidim po fb da moji prijatelji koji su fakultetski obrazovani vjeruju u to, onda fakat nama u BiH nema buducnosti.
Xabi prijateljski savjet obrij tu odvratnu bradu !!!
Jennifer Nicole Lee ne voli nositi grudnjak
Ja i Dzeko od dvije zene djeca
NOVOSTI NA 4 FUDBAL .COM
Ja sam jaran sa kristinom
g.l.u.p.e b.a.l.i.j.e povjerovale da bi čovjek prodao zlatnu kopačku pored svih milijardi koje ima na računu hahahahahahahahhahahahahhahahahhaha ahhaahahahahhaahhaahha haahhaahhaahahahahah
da ju je prodao,valjda bi nesto objavio na svom facebooku ili twiteru,ili bi tu vijest prenio barem neko iz spanije ili engleske....tako da ga opet mozete mrziti,kopacku nije prodao!
MA RONALDO JE IGRACINA ZA SVE I LJUDINA STO JE POKAZAO PRODAJOM SVOJE ZLATNE KOPACKE TAKO DA...
\"Ja ga poznajem IZNUTRA...\"