Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko nije stio dat gol braci ruskim muslimanima iz tataristana. da je igro protiv nekog kjafirskog kluba dao bi tri gola. BIH4EVER!
Otkad to ti imas POJMA o fudbalu??? Ja koliko znam ti si vecinom po politickim temama - uglavnom neosnovano pljujes po bosnjacma....idi i nastavi to raditi, ostavi se fudbala....ne mozes porediti Ligu Europe sa \"loptom\" koju si sa krpenjacom igrao u svom selu....eno nesto pisu o Ganicu opet - idi ti to komentarisi....valja? A svi koji kazu da se Dzeko nije vidio sinoc kao i uvijek protiv \"jakih\": 1) RUBIN je kao \"jak\"? 2) Gdje je bio vezni red Wolfsburga, i KO je (navedite jednog) bio dobar u Wolfsburgu sinoc? Citava ekipa igrala uzasno, Dzeko nije dobio JEDNU upotrebljivu loptu. Kazem - svi koji tako \"gledaju\" fudbal - trebaju preci na neki od solo sportova...probajte tenis.
POGLEDAJTE PREGLED UTAKMICE! http://www.youtube.com/watch?v=yT6QEg12xbs WOLFSBURGU NISU SUDILI CIST PENAL I PONISTILI VAZECI GOL, SVE SE JASNO VIDI NA SNIMKU
a da li je utakmicu gledo onaj hodza iz bratunca sto je handrio onu maloljetnu cigancicu? bas me zanima sta on misli o nasem dijamantu???
pa dobro koji je ovo je jezik??? u naslovu pise evropska liga, onda nogometasi, a onda europa lige... sta bi na ovo rekao prof. dr. sabahudin halilovic???
Jel\' Dzeko Dijamant dobro kakio danas? Da li mu je stolica bila tvrda ili meHka?
\" \" @ gledo 18.03.2010. u 23:53 Džeko se vidio nije, može dati samo gol slabijim ekipama, kad se igra protiv jakih kao u slučaju sa portugalom, nigdje ga nema! )) TAKO JE \"gledo\", SAMO \"NAJSLABIJIM EKIPAMA\" U KOJE SPADA I MANCHESTER UNITED SA MOŽDA NAJJAČOM KLUPSKOM ODBRANOM U EUROPI I ŠIRE!!! ;-) ;-) EEEEEE, JADNIČE ZAVIDNI, ŠUŠO MALA KOJI PISKARAŠ BLJUVOTINE I ZAVIDIŠ ISTINSKIM VELEMAJSTORIMA KAKVI SU NAŠI MISKONIUS I DŽEKSONIUS, A TI NEMAŠ NI 2,5 (DVIJE I PO) MARKICE U PAĐE, I SVE ŠTO TI PREOSTAJE JES DA LIJEČIŠ SVOJ KOMPLEX MANJE VRIJEDNOSTI PISKARAJUĆI BLJUVOTINE!!! ;-)
@gledo O cemu ti pricas matere ti... najbem ti se matere. Dzeko moze dati samo slabim ekipama gol? hmm pa oba susreta sa Man. United DZEKO je jedini davao golove Man. United od cijele ekipe iz Wolsburga, u oba susreta je zabio im po gol, pa onda ako ti smatras kao Man. United kao slabu ekipu, onda ne samo da si glup za nogomet nego si preglup.
aaaahh, aaaaaaaahhh svrsavam na njemce.
dzeko je obicna panjina, nije se vidio cijelu utakmicu.
libo me racku za wolfsburgom.
hehe jeni dismr gone desmr zivinice smradino krkanski mojne glumiti mangupa kad si kurton koji vidje novog sada mozda 95-te nakon sto si ga nagulio iz neke vukojebine bosanske... culajte ga vlasi vrlo lako se moze desiti da pjana za lyonom osvoji ligu sampiona a dzeko i miske sa wolsburgom europa ligu hehe a jos lakse se moze desiti da dijamanti budu strijelci
BRAVO WOLFSBURG,BRAVO ZMAJEVI CRKNITE DUŠMANI JER DANAS I LYON I WOLFSBURG IZVLAČE POVOLJNE PROTIVNIKE.
DZEKO DIJAMANTU nisi trebo psovati mater onom navaijcu u zenici ko najveci jalijas... DZEKO DIJAMANT JALIJAS
Pogledaj ti kroz prozor, možda vas opet NATO bombaduje osiromašenim uranijumom, pa ti zato rade čula mirisa