Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgori drustveni sloj. Navijaci. Pogotovo oni ponosni srcani navijaci. Mozak ko ljesnjak
Kako to pises navijaci? I ovi ti svi lajkaju? I ja sam navijac, ponekad idem na tekme navijam niti jedan jedini problem sa mnom niti oko mene. Kakva je to prica. Ti znas da u evropi uvijek bude 60-80 000 NAVIJACA ? Mislis da su svi pogan. Na ove sto ti mislis su HULIGANI ! Navijaci su sasvim nesto drugo.
Nisu problem navijaci, navijaca je stotine milijuna i milijarde. Problem su ovakvi huligani, koji pokusavaju ubit druge ljude. Ali dobro ce zapamtit ovaj Englez. Vec je dobio batina sto u marici, sto u postaji, vise nego za cijeli zivot.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima navijačke bagre svugdje, ali ko Engleza nema nigdje. Pijani, bahati, nasilni, baš mi je bilo drago kad su u Francuzkoj naletili na ruske navijaće pa dobili po rebrima. Bježali su kao zečevi. Sumnjam da će im BBB ostati dužni.
Pobijte ih
' napali dvojicu drzavljana Hrvatske'?! Ajd u redu, hrvat, jrvatski, hrvatske...itd itd al ovo mi lici na salu kad su Bugari usli u Sofiju. Otkud Bugari u Sofiji?
ajmoooo💙
Inace najstariji je na post diplomskom dok su dvojica 23-godišnjaka brucoši. O najmladjem se ne zna jos nista.
Zar u sve morate uvuci nacionalizam. Napali su dvojicu navijaca Dinama znaci dvojicu navijaca suprotnog kluba. Nacionalisti prokleti
Bolesnici sve gledaju kroz naciju.
Dijagnoza "teško povrijeđen"
ova djecica na slici ? hahaha
Europski
Pa nije to zayebancija. Ovo su pravi huligani.
U principu sport bi trebao biti potpuno amaterski a kladionice zabranjene, ovako poluulicari zaradjuju milione a ulicari ginu i bleje k'o ovce....
West Ham navijaci su poznati kao jedni od najgori i najprimitivni u Engleskoj.
Opet majorizacija
Besposlicarski aparat koji koristi i politika kada zatreba.
Puna podrška za West Ham i njihove navijače! ❤
Tebi sam lijepo rekao da mi onjušiš čmar.