Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema od ovog nista, nemojte biti djeca. Wengeru trebaju pojacanja na vise pozicija: defanzivni vezni, golman, stoper - tako da bi previse bilo da dovodi dva napadaca, i to slicnog kalibra. Nema sanse. Ali jedan od ove dvojice dolazi 90%. Ali ono sto mi je posebno upalo u oci je to danasnje novinarstvo: "Odlazak Robina van Persieja u Manchester United itekako se osjetio na golgeterskom učinku Arsenala." Prosle godine Arsenal u sezoni zabio 74 gola. Ove sezone zabio 71 i ima jos jednu utakmicu do kraja sezone. Strasno se osjetio odlazak rvpa.
Joj jesi ti glup Hikmete dragi.. Nemoj se baviti nogometom, nije to tema za tebe..
Ko se razumije u nogemt i ima bar malo osjecaja za najljepsu sporednu stvar na svijetu zna da je jako dobar tandem, ako se ovaj transfer ostvari bice pakleno u premier ligi, nisam navijac arsenala ali mi se uvijek svidjao stil igre koji wenger preferira, zasluzuje arsenal da se vrati medju najboljim
to bi dzeksonu najbolja opcija bila..u arsenalu sigurno ne bi sjedio na klupi
Nije neki tandem,Đeko je dobar igrac,ovaj drugi bas i nije! Svakako malo su spori,treba tu neko brzi sa Dijamantom u napadu!
e Hikmete, pa zar ima većeg kloca od tebe ????
Ovo bi bilo najbolje rjesenje za Edina. Ostati u Engleskoj i razvaliti City u nekoj od medjusobnih utakmica. Jos mu je tamo Podolski, s kojim je Edin dobar prijatelj. Idi Edine u Arsenal !
Ako se ostvare ovi transferi, dotični napadački tandem će ući u historiju fudbala kao kloc-kloc tandem.
A bjeri hikma nosi te djavo
Hikmete zbog tebe i mater zali sto te nije podbacila !!!