Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovani kladionicari , za OVAJ VIKEND imamo posebnu ponudu koju ne smijete propustiti , radi se o tri namjestene utakmice koje prolaze 100% sigurno. Posjetite nase stranice pogledajte o cemu se radi ,saznajte sve o nama , pogledajte nasu statistiku , nase predhodne listi ce i postanite dio naseg tima i samim tim pocnite zaradjivati na kladionici velike novce. Posjetite nas na : BETTING-BOOKIE.COM BETTING-BOOKIE.CO.UK
Mislim da ce slijedece godine favorit broj jedan za titulu biti Arsenal. Znate zasto? Zato sto nakon niza losih godina prokine svaka ekipa. Smjena generacija je vec zavrsena u Arsenalu, a tek predstoji Man Utd
Zeli on, al ne zele navijaci arsenala, bit ce to najgora proslava titule manchi, ubjedjen sam,a samo zato sto su zatupljeni, i nemogu shvatit da vP nije otisao zbog love, vec zbog titula. da sta u svojoj karijeri i osvoji ha ya !!!
''Nadam se da će nama neka ekipa čestitati na tituli sljedeće godine.'' - Hahahaha, što me čovjek nasmija. Svaka čast, dan si mi uljepšao sa izjavom!