Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do jučer su gotovo svi pljuvali po Arsenalu i Wengeru, sad ih se kuje u zvijezde. Kad opet izgube 2-3 utakmice biti će popljuvani. Ljudsko licemjerje. Arsenal je zadnjih desetak godina konsolidirao financije, izgradili su sjajan stadion i sad mislim da im je vrijeme za extra pojačanja i uz Ozila i neke 'ebene titule napokon.
Bogami, podugo već čekamo. Nadam se da se vraćaju oni stari dani :D
najbolji trener u engleskoj odlaskom fergusona
profesore samo naprijed.zdrav odnos prema igracima klubu i navijacima se mora cijeniti.
Ne rise Argene, nego ih udaraj i kandzijom ako treba, treba iskoristiti krizu u kojoj su oba Manchestera kao i Chelsea, jos kad se vrate Theo, Cazorla i Arteta ima da budete ravnopravan konkurent svima
nema sanse MAN.CITY ce bit prvak.realno i imaju najbolju ekipu .
Haha, dje si strucnjak
City ima najbolje pojedince , ali daleko od toga da imaju najbolju ekipu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Keep Calm and Start Believing
NE NAVIJA ZA NJIH ALI BIH NAJVIŠE VOLIO DA ONI OSVOJE PORED ONIH BOGATIH *UPAKA!!! ALI REALNO BIT ĆE PRETEŠKO !!
Ja bi volio da Liverpool :) Inace Arsenal ti je jedan od "onih bogatih", samo oni svoje ne troše, plaćaju kredit za stadion i ne žele da se dovedu ni u kojem slučaju do dugova. I tako i treba, da je pravde da UEFA kazni sve one sa dugovima ne igranjem. Pa onda prodaj i Ronalda i Messija i napravi sebi ekipu koju ti neće država plaćati.
Kakva glupost... Eto Looserpool je siromasan klub, jadni oni. Arsenal ima dovoljno novca, ali taj nvac je Arsenal zaradio, nije mu niko poklonio i ne razbacuju se s njim, troske onoliko koliko im treba. Ne unistavaju fudbal. I opet, sav taj novac je Arsenalov novac. S druge strane Shitty i celski trose novac koji nije njihov, nisu ga zaradili - i osim toga se jos razasipaju. Tako da ne mozes nikako porediti Arsenal sa ostalim "bogatasima" u Engleskoj i svijetu.
Nisam navijač Arsenala, ali mislim da je vakat da taj klub obraduje one koji jesu...