Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wazda tvom timu nesto fali.
izgovori...izgovori...
Dosadan=Predvidiv...Ja nisam vidjela da igraju sa boljom ekipom otvoreno, samo se brane, bunkeraju i kamaraju ispred svog gola i onda nekom slučajnom kontrom postignu rezultat....meni je to malo hinjavo....a kada im dođe statistički lošije ekipa eeee tu je druga priča, grizu k\'o somalijska sirotinja....ybo taj fusbal!...i vazda im sudac kriv, iritantni su mnogo!
@KICKY KO ZA ARSENAL KAZE DA IGRA DOSADAN FUDBAL,ON JE KLOC NA KVADRAT BEZ IKAKVE DILEME.toliko o tome istina je da stvari trenutno ne idu kako treba,taman kad sam pomislio da su nas zaobisle povrede one samo anvale odjednom al sta ces takva nafaka. I NA KRAJU CISTO RADI PODSJECANJA ARSENAL JE JEDINI KLUB NA SVIJETU KOJI JE USPIO SEZONU U NAJVISEM DRZAVNOM RANGU FUDBALA ZAVRSITI BEZ PORAZA(2003-2004)- \"ivincibles\"
prije dvije sedmice izgubio finale, a jucer cetvrtfinale....bravo sa-x!
opet preskaces terapiju?
Ne znam koja budala moze izjaviti da Arsenal igra dosadan nogomet. Osim Barcelone (s njima niko ne moze) Arsenal svaki tim nadigra na terenu , druga stvar je sto ne znaju da postignu rezultat.
Zali se mrtvom Miteranu ye.bo ti on mamu cigansku ...
Mrzim Aršenal i tačka...Užas je njihova furka....Igraju dosadan nogomet...Samo nek vrate Fabregasa pa nek idu s milim Bogom....Drago mi je što su luzeri i naslađujem se tako slatko njihovim porazima! Cheers!
Opet je kriva Barcelona a ne Wenger
teske povrede skocnog zgloba?? lik nogu slomio o.O
treneru ne sikiraj se,i edin dzeko je s.je.ban