Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek ne smije reći svoje mišljenje. Koje je 100% istinito. Da je rođen u Bosni neko bi mu tražio koju hiljadu da zaigra i završio bi negdje na gradilištu tibre dok bi u reprezentaciji igrali Prcić, Hadžikadunić, Duljević i ostali...
Jbg takvo je vrijeme danas nažalost... sve što kažeš imaš dežurne majmune koji samo prate šta izjavljuješ, pa onda izvlače iz konteksta kako njima godi. Je li tačno da je Afrika siromašna i da dole namju ni blizu uslove kao u Evropi? Jeste. Druga priča je zbog čega je to tako, a tu je i Evropa uveliko kriva. Bez obzira ovakva izjava je ipak na mjestu. Brutalno jeste, ali je činjenica. Činjenice nije briga za emocije.
Vrhunski talenti sa ovih prostora prepoznaju se vec u 16. godini. Takvi profili igraca idu vani odmah, kao npr Hasic.
Ja ne vidim rasizam ovdje ali hajde.
E jbg, znači ako kažem da su Tesla i Pupin rođeni u Srbiji ne bi nikad postali to što jesu i ja sam rasista, šovinista, šta li?!!
racizmu nije mjestu u sportu... odmah mu otkaz dati, fuj...
Ocigledno da niko od ovih ljudi ne poznaje definiciju rasizma!!!
Ma danas se i najmanja sitnica, cak i pogled smatra uvredom...
Nije rasizam samo boja kože, uvrijedio je kamerunski narod s ovom izjavom, a da ovo sto je rekao nije istina najbolji primjer je Samuel Eto'o.
Sta je pogrešno rekao?
Finale 2018 Francuska vs Hrvatska. Igraci se sale medjusobno da je to zapravo finale Afrika vs Bosna i Hercegovina i to je smijesno naravno jer je istinito u jednu ruku kao dsto je istina i ovo sto rece Wegner
Rasizam... Henry, Vieira, Kolo Toure, Wiltord, Kanu, Anelka... sigurno je rasista.
Wenger je Švicarac!
Šta bi tek rekli za izjavu Amara Osima da je brži od njegovog psa :)
Kad isčitam komentare na ovaj članak, uopće me ne čudi što je stanje u našoj državi ovako kakvo je. Mi smo narod koji razum ne koristi, a ni znanja nema. Kratkovidi i kratke pameti, zato nam se historijski događaji i ponavljaju jer zaboravljamo poput dementnih osoba.
Kolonijalisticke zemlje Evrope sada ističu svoju dominaciju. Nakon svega što su kroz historiju napravile, bolje bi im bilo da šute. Pravo na glas i javno iznošenje nepravde itekako imaju sve zemlje kolonije koje su iscijeđene. Sramno je što smo nesvjesni nepravde.
Ne smiješ više obojenog pogledati krivo, odmah ugrožen ko Čović
Kakav rasizam bijelo je bijelo,crno nije crno ccc
Čamuga obična šuta loptu po travi. Ali nije problem on, nego milioni koji se klade na čamugu da će dati gol i za to daju pare i kradu od porodice da spitchkaju na kladionicu i čamugu.
Inače mi balkanci smo poznati kao kulturni narodi, pa kad čovjeka nazoveš "čamugom" to nije rasizam, ne neee. . .
hehe čovjek istinuo kazao...da je rođen u kamerunu nosio bi plemensku odjeću, trčao bi bos po šumama, ne bi asfalta vidio, bio bi primitivac-divljak...bukvalno