Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tu je uvijek statua za gospodina!
Kakav je da je, bolji je od Girouda :D
Henry je tata ...igro bi on meni sa 70 godina da to zatrazi ..tamam da mi stoji samo na terenu iz postovanja bi ga stavio u prvih 11.....bolje njega van takmicarske forme imati u ekipi nego onoga kloca vermalena koji svaku tekmu zabije sam sebi gol ...kakav baksuz to je nevidjeno .....da letvu zakucaju u teren ne bi nista gora bila od njega u odbrani
Levata ima dovoljno jos nam samo fale i ovi penzioneri. Svaka casta Henriju ali on vise ne moze igrati ni u Ligue 1
Al su se ovi treneri u zadnje vrijeme uzj*bali....Mourinho&Wenger, ae mrs na Jupiter pa gore ser'te....da vas bar niko ne cuje na Zemaljskoj kugli.. BTW Henry otac za sve napadace. Iker otac za sve golmane.