Novac mu nije motivacija
16
Wenger: Igrače nikad neću preskupo plaćati
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect..
A osvojit ce je kad-tad i kad osvoji kakav ce to biti samar ovim idiotima koji daju prevelike pare za sutanje lopte...
Ako Venger nastavi sa ovom politikom nece nikad nista osvojiti, a pitacu ja vas onda za 10 godina da li je Arsenal u top 4-5 klubova u Engleskoj. Pobjede i trofeji se pisu i pamte, a mladost i lijepa igra bez rezultata se zaboravljaju. Sta je i gdje jeLeeds United? Ne znam jesu li i u drugoj ligi?! A prije otprilike 10 god.imali su extra mladu ekipu sa prosjekom godina oko 22 ili 23 i igrali 1/2finale LP i ispali od Deportiva koji je imao prekaljenu ekipu. Gdje si bio, sta si radio? A tad su za njih igrali Danny Mils, Rio Ferdinand, Voodgate, Hart, Bowyer, Bakke, Kewell, Dacourt, Alan Smit, Viduka, Robie Kean i dr. Extra ekipa, ali opet prnuse u sisu...
Prica gluposti. Istina je da Arsenal trenutno nije medju prva tri kluba u Engleskoj, svjetlosnim godinama je iza Man U, Cityja i Chelseya i ne vidim da ce se nesto promijeniti u narednih 5 godina. Historijski se ne moze mjeriti sa Man U i Liverpoolom jer nema evropskih uspjeha. Nije evropski gigant jer u konkurenciji Reala, Milana, Barce, Juvea, Man U-a, Intera, Liverpoola nece nikada biti zbog ovakvog nacina razmisljanja. Nervira me taj mit \"uprkos prodaji igraca Arsene uvijek medju prva 4 u premiershipu\". A sto ne bi bio? Sir Alex, Mourinho, Ancelloti, sad Mancini pokupe nagrade a Arseneu je uspijeh \"hajmo se smijati Tottenhamu i Liverpoolu\" jer smo ispred njih. Arsenalu je vec godinama rival Tottenham, Newcastle i Liverpool i to se nece promijeniti. Arsenal je zavrsio tamo gdje zasluzuje. Prema gore ne moze a ni dole jer su kvalitetniji. Nakon odlaska Cesca i Nasrija nema vise ni lijepog fudbala. Dobro je rekao Mourinho; djedica trazi izgovore nema igrace pa nema rezultate.
kad se covjek ne prilagođava vremenu.....where is trophy....
On uvijek kuka kako su igraci preplaceni i kako on nece placati puuno.... Prosla bi mu ova prica samo kad bi svi bili glupi i zaboravili da on ima platu 6 miliona i da je jedan od najplacenijih (bio je i najplaceniji u Engleskoj, ako nije jos uvijek) Wegneru, dosta je tvoje suplje. Zaposlen si za PROFIT kluba i dobio si astronomsku platu za to sto si od FK Arsenal napravio DOO ARSENAL (u svakom smislu te rijeci). Vama vise nije bas nimalo vazno da li cete sta osvojiti, bitno je samo pozitivno poslovanje. Poserem se ja na tebe i na takav Arsenal! Nije to ni S od sporta! Mogu ja navijati i za Google ako mi je do navijanja za pare, ali nije. Ja hocu dobar fudbal i boli me neka stvar za tvoju filozofiju (na koju ti se doobro pokakim).
Ovo je trener a ne onaj talijanski pe der
onda sanjaj i dalje o tituli
ukratko: Wenger glup si - Wenger you are stupid
Ma Arsenal je odavno propao kao kauč zbog dinar efendije na klupi
Igraca i nemas, jer svake godine IGRACI odlaze, a dovodis djecu-jetime.
Uvrijedjenog topnika Nedima je zaboljela istina, vidim, haha :) sta ces... kako vec rekoh, vjerovatno nije lako biti na vasem mjestu. Bice bolje, sinko, ali tek kad Wenger ode, zapamti sta ti cika Jale kaze.
PA BUDALO NIJE TEBI MOTIVACIJA AL JEST NJIMA HAHAHA E JESI PAGLU U PM...
Neseri jale..nezz zasto pucas komentare ako nenavijas za Arsenal i provociras..eto ti se nasao pametan i nesto cu ti reci: BAS JE LIJEPO BITI NAVIJAC ARSENALA OVIH DANA / MJESECI / GODINA...
E aferim Arsen! Samo da kažem da nisam pretjerano navijač Arsenala, ali klub je uvijek među prvih četiri pet klubova u Engleskoj. A samim tim navijači trebaju imati razloga za zadovoljstvo. Što se tiće igre pa oni igraju jedan od ljepših načina nogometa u svijetu ne samo u Engleskoj tako da džaba ne lupate o tome kako im treba drugi trener ili filozofija da bi nešto osvojili, pa ljudi imaju više titula nego masa drugih klubova koji su pet puta više plaćali i igrače i trenere.... imam još mnogo toga reći ali nema potrebe, oni koji hoće da razumiju imaju dovoljno.
tako i treba da su svi go wenger danas bi fudbal bio na mnogo vecem nivou i svaka mu cast za ovo,realno danas placanje igraca je pretjerano !
\"...kazao je Wenger, dodajući kako novac nikad nije bio motivacija za njega\" Mozda za njega nije ali za druge ocito jeste. Dok on glumi romanticara i posljednjeg Mohikanca, drugi uzimaju trofeje i osvajaju titule. Mora da je tesko biti navijac Arsenala ovih dana / mjeseci / godina.