Novac mu nije motivacija
16

Wenger: Igrače nikad neću preskupo plaćati

Klix.ba
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Menadžer nogometaša Arsenala Arsene Wenger ističe da nikad neće promijeniti način na koji radi u Arsenalu, čak iako igrači nastave odlaziti iz kluba zbog toga.

Wenger i uprava kluba našli su se u "vatri" nakon što je najbolji njihov napadač Robin van Persie odlučio otići, jer se klub, prema njegovom mišljenju, ne bori za trofeje. No, Wenger i dalje smatra da se Liga prvaka može osvojiti bez prevelikog ulaganja. Poziva se pritom na holandsku legendu Johana Cruyffa koji također vjeruje kako se trofeji mogu osvajati ako se da prilika mladim igračima.

"Potpuno se slažem s Cruyffom i neću se promijeniti. Ja sam žrtva prevelikih ulaganja, izgubio sam Samira Nasrija, Gaela Clichyja i Cesca Fabregasa u godinama kad su trebali najviše dati za klub. Nasuprot njima, ja sam mogao deset puta otići iz Arsenala u drugi klub, ali to nisam učinio, jer radim s istom vizijom i filozofijom u ovom klubu već 16 godina", kazao je Wenger, dodajući kako novac nikad nije bio motivacija za njega, prenio je The Sun.