Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro si skontao da su iskompleksirani. Dzeko je sjajan napadac, jedan od najboljih u Evropi, to stoji u svim srpskim medijima... a na ovom portalu se ni ne pominje najbolje ocjenjeni igrac proteklog kola Serije A. To su ti cuveni \"multietnicari\", koji mrze Srbe!
Htio sam da provjerim ovo o Krasicu i izgleda da su u pravu. Mislim da je sramota da Sa-X bude iskompleksiran i ne objavljuje uspjehe srbijanskih i hrvatskih sportasa. 1) Francuski L\'Equipe: http://www.lequipe.fr/Football/breves2010/20100927_144905_-mamma-mia-che-krasic.html 2) Tutto Sport talijanski: http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/juventus/2010/09/27-86059/ Krasic, tripletta da sogno: «Una notte indimenticabile» 3) Engleski Sky Sports http://www.skysports.com/story/0,19528,11854_6404122,00.html Krasic keen to follow Nedved Vjerujem da se svi bosanci raduju uspjehu svakog komsije, sem onih vehabija ali oni nisu ni 20%.
Ti jado hrači koliko hoćeš al Krasić i Džeko se izgrliše i izmjeniše dresove u Moskvi. Pukli ste četalji malo još po BiH haračite i to je to ;)
Jeste, zato je periguz Dzeko vristao da dodje u Juventus, ali tamo nema mjesta periguzma :)
29. 09. 10 zajednicki strajk fudbalera serije A i BH rudara jer vec 6 mjeseci nisu primili platu !!!!!!
Smrdo , da Milos moze da igra u bundesligi dosao bi gologuz iz ciganske lige !!!!!!
@Milos Krasic Daj bolan covjece ne dipr i razligu s tim svojim glupostima.
U srpskim medijima se pise o Dzeki, iako on igra za nizerazredni tim, a Krasic za najveci italijanski i jedan od najvecih evropskih! Termin \"Srbijanac\" ne postoji, \"Kosovar\" jos manje, a \"Bosanac\" najmanje... ako si mislio na regionalne oznake za nas Srbe, onda ih nisi pravilno upotrijebio ;) P.S. I Misko Vucinic se izjasnjava kao Srbin, samo sto to ovi u redakciji ne znaju, pa greskom pisu clanke o ovom sjajnom igracu :)
Eto dao je i Džeko 5 golova u 5 kola jedne isto tako jake lige pa nigdje članka u bosanskohercegovačkom Glasu Srpske, a Krasić je Srbijanac (Kosovar tačnije) pa ako ovdje ne pišu o njemu ništa čudno o svakom bosanskom pravoslavcu se piše isto kao i o muslimanima.
Covjek zabije 3 gola i napravi 5 asistencija u jednoj od najjacih liga na svijetu u najvecem talijanskom klubu, za samo 5 kola, a ovdje se to nigdje ne moze procitati! Koji bi drugi razlog bio, sem taj da je Krasic Srbin??? Zbog toga i volim ponekad da posjetim ovaj portal, cisto da vidim koliko ogromne komplekse imate :) Uzdravlje!
Baš vala samo zato. Koji ugroženi kompleksaši ste bogvasj
Bravo Vucinicu!! Naravno, iskompleksirani i neprofesionalni \"novinari\" ovog portala nisu napisali nista o utakmici Juventusa i briljantnoj partiji Milosa Krasica koji je zaludio Italiju... samo zato sto je Krasa Srbin!
Hvala ti Boze da i mi pocnemo pobijedjivati :) FORZA ROMA