Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte ba ljudi, nekada je drzavna tv prenosila derbi, sta bi ???
hahha sta bi evo vidis malo macku i teleca glava pa hoce jos mamu im Je***
Jbo vam Moja tv mater u picku Mrs djubrad
Ovi iz bh telekoma kontaju da imaju ekskluzivno pravo za yebeni El Clasico. Ne dam dvije marke da gledam nehljebe kako trcu po onoj livadi nema sanse.
evo dobrog prijedloga,nama sjever citav vama sve ostalo i ludnica za derbi
nadam se od srca da ce slijedeci koji strajkuju pred zgradom vlade biti uposlenici BHTV...pa ovo nigdje nema...
Biće na arenasport 1 ... http://www.tvarenasport.com/channel/bih/2014-11-02
al u kurcu samo na moja tv, ARENA SPORT 1 takođe prenosi http://www.tvarenasport.com/channel/2014-11-02
treba navijačima sarajeva dati cijeli sjever a željinim jug i istok,ionako željo nema 500 gledalaca na sjeveru,nek se napuni grbavica
Lijepi Logosoft :D derbi u hd-u
Ako neces da placas sda firmi moju tv neces biti u stanju pogledat ni utakmice sopstvene jbn lige...
Nepravedna konkurencija mislim da se to zove u zakonu u monopolu. Naravno, boli bilo koga bilo šta što jedan od največih sportskih događaja i najdugovječniji sigurno može samo gledati šačica onih koji su korisnici jednog od 13324234 kablovskih operatera.
2 krvna zrnca. ne isplati se. Ma ni govora.
E na "mojoj" Tv nece biti,nema goreg i dosadnijeg gradskog derbija na svijetu,mislim da je 60% utakmica zavrseno sa 0-0 ili ako je bilo neke lude srece sa 1-1
Sjetim vam se familije lopovske, kao i "javnom" servisu, niste u stanju obezbjediti da pogledamo utakmicu na državnoj televiziji kao ljudi. Nadam se da će plaćanje pretplate drastično opadati i opadati i opadati pa onda se zapitajte, jadnici. Došli na pozicije i mislite do groba vas niko ne može otjerati. Znači ko nema moju tv može qurcu svirati, a ne pogeledati derbi, svaka vam čast.
monopol bh telekoma se nastavlja
KAKAV CRNI TV?! SVI NA SJEVER!!!
Šta ti je sine.. Svaki put se raja gura unutra jer nema dovoljno mjesta, zato što debili ne mogu da nam obezbjede fin dio sjevera, pa zbog navedenog, ima da OPET srušimo šugavicu :) Navijanjem, ponekom bakljom i dobrilom. A ti fino kući, papaj kokice i divi se veličanstvenom SJEVERU!
Hahahhha glupane jedan. Vidiš da sam napis'o - 'Navijanjem, ponekom bakljom i dobrilom.' I jesam se doselio u Sarajevo. Zivim vec jedno 9 godina. I osjećam se k'o da sam citav zivot zivio ovde. Jer sam proš'o skoro sve u Sarajevu.. Tugu,sreću... Sve.. Ovde sam odrast'o. A i dosadni ste s' tom pričom : 'došljo, oni su smradovi, rak, kancer i ta sranja - Sarajeva' Znači veću glupost u životu nisam čuo. Eto ti si mi savršen, rodio se ovde i ovo je tvoj grad, samo tvoj i ne moze niko ko se nije rodio u Sarajevu zivit tu. Znaci buraz moj, ja mislim da je došlo vrijeme da izbaciš tu glupost iz glave, bgm :) A kriminal, lopovluk i sve ono loše proizlazi iz sistema koji su kreirali ko drugi, nego polotičari. Raja nema hljeba da jede, pa se snalazi na sve moguče načine. Znači, ne opravdavam nego govorim o toj tvojoj teoriji došlja. A navijam za Sarajevo, jer jednostavno volim taj klub. Zavolio sam ga od kako sam čuo prvi put za najveći bosansko-hercegovački derbi :) Et' kume moj, pročitaj ti još jednom moj prethodni komentar, pa skontaj šta sam mislio pod 'srušit'.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)