Alen Škoro za Sarajevo-x.com
0
'Više nemamo pravo na grešku'
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMEĆE JEDNO!!! KOJI ĆEŠ NAM _K.U.R.A.C_??!! DA SI VALJ\'O, OSTO BI U INOSTRANSTVU, A REPREZENTACIJA TE JE I PRODALA!!! NE MOGU DA VJERUJEM DA TE JE ĆIRO ZVAO!!! ŠTO SE TIČE KLUBOVA FK. SARAJEVO I HORDI ZLA, I MANIJAKA I \"ŽELJEZNIČARA\", SAMO DA KAŽEM - - POPIŠAM SE NA OBADVA KLUBA!!! NAMA JE SVETINJA REPREZENTACIJA BOSNE I HERCEGOVINE, A ŠKORO, BEŠLIJA I OSTALO \"STARO GVOŽĐE\", MAAAAARŠŠ U PENZIJU!!!
@radeljas Samo si zaboravio da napises kojoj redakciji pripadas
napuhana nazovi zvijezda od strane carsije i prodatih novinara avaza, koja nikad nije u karijeri napravila nista, je stigla do intervjua. ne mo\'s vjerovat\' na sta ja ovaj sa-x spao. smjesno. jos samo da ga proguraju u reprezentaciju. vec vidim da se dzeko brine za mjesto u repki :)
da je dobar igrac ne bi sigurno igrao u sugavoj nasoj ligi..dovoljno od mene!
najbolji talent poslije rata u BiH...
sta je vama ljudi ma njega je ubio nocni zivot i zene...niko nije zivio ko on,ponjelo ga je sigurno a koga nebi da je na njegovom mjestu bio.zelim mu puno srece i nadam se da ce ovaj put ostati malo duze u fks ...
mogao je biti extra klasa....ali carsija je odradila svoje ...malo je gradske raje koja je uspjela ....u prevodu samo saljaci uspjevaju ...
@ usporedba NEKA STE VI OPSTALI U LIGI PA BICE VREMENA DA I VI KOJU LEKCIJU OD NAS NAUCITE . VALJDA NECEMO MORATI CEKATI KAO STO STE VI CEKALI . NEMOJ BOGATI ONOG DRUGOG OSIMA MIJESATI SA SVABOM I HASETOM .
sokojo je dobaj igrac mundiji su dobji navijaci i jejalno gjedajuci ko gubi ima pravo da se ljuti a sad adio a sad adio A kontate, evo ga i opet skoro je dobar igrac mundiri su dobri navijaci i relano gledajuci lekcija br 1 na terenu lekcija br 2 na tribinama mundiri pa pa pa pa jedan je hase a osima su dva :)
A ko je ovaj momak?
Zasto Skoro nije igrao u derbiju? :D
PORAZ OD MODRICE I OD ZELJEZNICARA SU SRAMNI .
ejjjjjjj skoro propaooo kaooo i pola f.k sarajevo zato sutite
alen je strasan igrac IGRAJ SKORO ALE,IGRAJ SKORO ALE HORDE SU UZ TEBE
do zadnjeg dana zovita mog samo sarajvo o .. .. ... svi u lukavicu i uz malo srece ...... !!!!