Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba šabanu uvalit 10 kila banana za kaznu da pojede. I to u 5 minuta.
Zato smo izmislili bijelu čokoladu da se crnci mogu umeljati .. ahhaahahah
Vidi kume, ti radis za 500 $, dodje neki crnac i taj isti posao hoce da radi za 100 $ . I s#ebe svu koncepciju. Zato ih narod u razvijenim zemjama mrzi. Pa na kraju dodje ebeni mali zuti kinez pa zezne i tebe i crnca pa taj isti poso odradi za 20$.
?
alves uopste nije pravi crnac, sta imaju njega ko vrijedjati, razumijem yaya toure ili emanuel eboue il drogba ili pogba. al dani alves koji racku??? covjek malo preplanuo, uopste nije rijec o pravom nigeru, ne znam sta je sa ljudima, jesu li slijepi ili sta??? NIDJE VEZE BOGAMI
Zasto nekog mrziti jer je rodjen druge boje koze ? Treba mu dozivotno zabranit da prilazi stadionima sirom svijeta ...