Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivamo Vas da posjetite humanitarnu izlozbu fotografija o zivotu Roma u BiH "Pod istim krovom", u organizaciji Civil Rights Defenders, koja je postavljena u srijedu, 28.05.2014. u Art kinu Kriterion Sarajevo i trajace do petka, 06.06.2014. godine. Izlozba je prodajnog karaktera, pa mozete kupiti neku fotografiju ako Vam se dopada, a sav prihod od prodaje fotografija ide za pomoc zrtvama poplava u Bosni i Hercegovini. Za detalje o samoj izlozbi mozete posjetiti ovu stranicu: https://www.facebook.com/events/299490953550547/ Ulaz je naravno slobodan i svi ste dobrodosli, pa pozovite i druge osobe, a svi posjetioci dobijaju zidni kalendar gratis sa umanjenim, pobjednickim fotografijama na njemu.:-)
Igracina i ljudina zna sigurno da moze jos igrati na top nivou ali zna isto tako da je i Spanija puna top igraca koji su mladji i kojima treba dati prostor i vrijeme nakon SP i na tome svaka cast.
realno moze igrati na visokom nivou jos 3 godine i za Spaniju i za evropski klub