Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vučić uzurpiro srbiju gore nego li milošević i kompanija
pa tako sto su obojica vucicevi ljudi.I ono govno od piksija
Jedan od top 5 defanzivaca svih vremena , mozda i najbolji Srpski fudbaler , i nema mjesta za njega u reprezentaciji Srbije … katastrofa
Nije nužno da ideš u zatvor. Treba da si mafioza, da pronevjeriš pare, i da te onda drže u šaci. E tako možeš da dođeš na funkciju u zemlji kralja parizera.
To je Vučićeva Srbija koja će posle 17. da ide u zatvor i zaborav a sa njim i Dodik kojem će biti zaplenjena imovina a on verovatno uhapšen uako uđe u Srbiju. Ovi je samo delić programa opozicije.
Pa kao i svugdje na Balkanu, uslov za visoke drzavne funkcije je bar 2 godine zatvorskog iskustva hihi
Naravno moj Nemanja, nemaš potrebnu referencu!!!!
Vidic, gospodin. Slusao sam podcast sa Mario Stanicem i odusevio me kao osoba.