Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ @Bosanceros Prvo RS, pa Srbija to je osjecanje svih Srba iz RS i BiH, a ovi psihodelicni kvaziturski muslimanchichi mogu da ga duvaju po svojim chukama bali.jskim, jer Srbima mogu da poljube taban, zato sto su ljacise i pich.ki.ce djenosaj.d prezivili siroti a klali ko nezdravi 4 godine. MRSH bagro prljava, ko vas ne zna taj je i naj.e.bo, a Srbe vise ne interesujete...ye.bite se na svojih 24% i ukrstajte medjusobno sa ovcama, perite guzove, smrdite....jooj da znaju ovi stranci sto im duvate. kar.u da se rukuju sa guzoperima iz flashice u 21. vijeku povracali bi oslije svakog rukovanja...u podruma misevi gdje vam je i mjesto!!!
Koji ste vi retardi
jel to onaj nemanja sto je igro rukomet za srbiju na svjetskom prvenstvu? bahahahaha
Svaka čast Nemanja, velika je to stvar biti kapiten MANUTD. A vi bolesnici što se nacionalno prepucavate, ima svijeta i van vašeg sela.
Ma Cannavaro je za njega Dzeko....!!!!!
vidi ga sto je lijep, ljubi ga majka... i vidi mu grba na grudima... to se vise ne dogadja, to majka vise ne poradja... englezi ga zovu serbian rock, srpska stena!
šteta što neki idioti zbog svojih kompleksa hoće da uprljaju ovu divnu vijest... malo je igrača s ovih prostora koji su dogurali tako daleko. igrali su naši fudbaleri (svih vjera) u velikim klubovima, ali ni jedan nije bio kapiten tako velikog kluba kao mančester... p.s. inače, srbin sam iz istočne bosne, moji su porijeklom iz stare hercegovine... i nemam sastavljene obrve, hehe
biti kapiten Mancester Uniteda je prije svega čast koju zasluzuje malo koji igrač i igrač koji je svjetska klasa,,a sad sto mu neki bolesnici broje krvna zrnca to pokazuje da nemaju ni pameti ni svoga identiteta,,kad neki muslić bude kapiten nekog ovakvog kluba onda se javite da raspravljamo o tome a dotad pssssstttttttt,,,vas vrhunac u sportu je sjedeća odbojka
Nemojte vrijeđati nas prave Turke, mi živimo u sedam sela u BiH i ženimo se i udajemo međusobno! Ovo je ozbiljno, ja sam iz Repovaca i nikad se ne bih oženio nekom ako nije iz ovih naših sela i zato sam se i oženio iz Kopčića. Ovdašnji muslimani, osim nas, oni su po.tu.ri.ce ili ba.li.je, pa tako ih je uvijek zvao i moj dedo! Nemojte, molim vas, vrijeđati nas prave Turke!!!
@svasta A jesi li ti cuo kako se zvala tvoja prababa i praded?Sto se Zukorlica tice on je Srbin i navija vodu na nasu vodenicu,samo treba kapirati.I kakve to veze ima sa kapitenom Vidicem?
Na ovom naopakom balkanu je svasta moguce, pa da i Srbi nekom kazu da je Turcin, a prababe im 500 godina sirile noge Turcima. Jeste kad culi za pravo prve bracne noci? bahahah
vidi vlahadije sto je \"uvredjena\" pa opet pokazuje svoje genocidaske komplekse, jel vas boli sto vas zukorlic dere po srbiji ko ovce, a vi mu ne smijete nista :D :D :D :D
Ceto dzaba ti lazni nick, dicis se uspjesima, a pola vasih repki su bosanci tako da pssssssst
ceto, ako ne postojimo sto onda visis na nasim stranicama i ostavljas tipicno vlaske kompleksaske kometare? zapitaj se malo :)
@Bosanceros nas novi selektor Pizon sinoc izjavi da se kao trener mlade repr.Srbije ogrekao Zvjezdana Misimovica jer je bio debeo i neutreniran.Eto,dali smo vam ga,cim se skinuo sa slanine doterao je liniju.