Utakmice bh. reprezentacije
0
Video zidovi za navijače u Sarajevu i Brčkom
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo bosno,hajmo hercegovimo.nikad sama nisi ti uvijek sa tobom sam ja.................
ma pustite papke srpske. ne obracajte paznju na šumare
evo malo iz brckog dojmova http://www.youtube.com/watch?v=s9IdbgaUKtM
DOBRO DOŠLI U BOSNU I HERCEGOVINU .
@posna-bosna vazno je da je Kosovo Republika a sad za Bosnu su ti ne sikiraj
DOBRO DOSLI U BOSNU I HERCEGOVINU!!!!!
ljudi utakmica sa turkom bi se trebala igrati na kosevu a ne u zenici kao sto znamo na kosevu sa muzurovicem smo ih demolirali 40000 na sprem 15000 je velika razlika vjeruj te mi hajmo bosno bosno
lojavci vs lojavci
bosna je hibridna drzava, bolje reci nepostojeca.
Svi su dobrodošli u Brčkom, ako ko zaglavi nače se i smeštaj i to. U kompleks će biti zabranjeno ulaziti pjan, ali iz sigurnosnih razloga, ne radi ramazana. Ja lično pijem, i bit ći pripit = ) Da se dotaknem ovih provokacija - super, još bolje, mi se nadamo da će te pokušati kamenovat kolonu il nešto. Vidimo se u Subotu i Srijedu! Uvjek vjerni ! Inferno BHF!
GAZI BOSNO,GAZI...
nad nama nebo ima da gori! samo navalite, ne znate kakav se \"vatromet\" sprema u brckom ;)
Očekujek pobjedu,svakako.Podržavam gledanje utakmica na velikim ekranima a posebno u Brčkom,svakako mirno i dostojanstveno,svake huligane u haps to se zna. BOSNA se ori, sve ce da gori,glavu gore,stizu SAMPIONI. BH Fanatikos. @legenda Potpisujem.
U....malo si se z....himber je riječ njemačkog porijekla....germanizam....i znači malina, sok od maline.....nije turcizam
@Sa - Oprosti, nisam siguran da li je repl. namjenjena meni ali ću ti dati jedan iskren odgovor. Da je Sarajevo zaista bilo pravi multietični grad, da li bi se dogodila okupacija? Znam da je svih naroda poginulo ali zna se i od čije ruke. Da pozoveš komšije ateiste na iftar, sve platiš i organizuješ u duhu dobrosusjedskih odnosa, a oni ti donesu gajbu pive, da li bi se smatrao uvrijeđenim? Da li bi ih opet zvao? Ovo za post mislim da je nepotrebno, valjda se ne takmičiš s nekim? Samohvala, egoizam nisu baš osobine dobrog muslimana, samo skrećem pažnju, ne znam te i nemam pravo da sudim. Imam dojam da su se naši navijači uplašili dočeka u Brčkom. A ovo za karte je bilo neki dan u Avazu, ne uzimajte od preprodavača!