Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ko zna švercat heroin prošvercaće i ponjavu...
...a ono, objektivno, mogli su je ušit u srpsku zastavu...top level maskiranje, prosto gura prste u oči :))
to su te predrasude da su svi albanci krkani koji samo drogu znaju dilati...a prosjecan stanovnik albanije daleko bolje zivi nego prosjecan gradjanin srbije ili bosne...skolstvo i zdravstvo je na nivou o kojem mi mozemo samo sanjati...al eto za nas su oni bezubi kozojebci a mi gospoda za njih...a oni su usput i najstariji narod evrope
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Albanci su ponizili Srbadiju za sva vremena. Kako su im ga gospodinski suknuli.
Nikad u Nato! Pogledajte snimak! http://www.youtube.com/watch?v=rEDDOoOR69U
Kako ste iskompleksirani svi Srbima, nedostizni smo za vas govnari
Cestitke Albancima. Srbi su dozivjeli zrakoplovnu invaziju usred beograda. Srbe treba izbacit sa kvalifikacija. Pokazali su da se kod njih nemoze odrzati utakmica i bez protivnickih navijaca. Cestitke jos jednom velikoj Albaniji, a mala srbija je jos jednom pala
Smijesno. Ja mislim da su srbi sve ovo smisljeno uradili kako bi ocrnili Albance.
Srbi su ovo inscenirali da bi ispali zrtve
Pa otkad je ilegalno prenositi zastavu preko granice pa da je treba "svercati"? Koja glupost... Mozes se ogrnuti zastavom i preci granicu, ako hoces. Ko ce ti sta reci?
Jebeno bezpilotne letilice na nebu a Putin dolazi????Mjesto zastave moglo je biti šta drugo??nesmijem ni pomislitiToliko o bezbjednosnim strukturama
Idioti i jedni i drugi
sad je Mitrovic nacionalni heroj :/
kontam otkud Fellaini :D
kažu da će još jedna proletjeti na paradi .......
Sad kad Albanija dobije 3:0 Srpska historija će zapisati o herojskoj pobjedi Srbije od 3:0. Popovi će amenovati a neki novi Dobrica odguslati to u svojim knjigama.
Bravo Matja,svaka ti je tačna i to je tako.
@ Sodoma Nisam musliman ali ne krivim srednjevijekovne Bošnjane što su promjenili vjeru. To je pravo pojedinca i ne znam što je tolika osuda promjenili vjeru. To je uradio i Muhamed Ali i mnoge druge ličnosti ali kod normalnih ljudi to je OK samo kod Serva nije. Većina Bošnjaka su bili ili katolici ili Bogumili u srednjem vijeku Servi su živjeli u istočnoj Bosni i Humu (znači manjina) ali su imali dovoljno pameti da vole ovu zemlju od vas.
Letjelica jedna mala dobro nas je nasmijala. Beogradom nadlijetala i zastavu pronijela. Srbima bas nije do sale pa skocise k'o budale, pa igrace jos da biju, to je 3:0 za Albaniju. Albanci su mudri ljudi, znaju kako da majmun poludi. Jedna zastava u jednom dani i oni slacu k'o ua bananu.
Tvoje glave djelo?
Prijatelj stihoklepac ;)
Zbog ovakvih bolesnika u Albaniji, i onih neandertalca na stadionu koji su pjevali sta su pjeva, JA kao normalan čovjek ne mogu normalno da živim na Balkanu. SRAMOTA šta su uradile obje strane. Totalna diskalifikacija za oba tima, ne nekih 10 godina, minimum.
Najpostenije,a najzalosnije je sto se potvrdilo da je Baćkan jedno gnijezdo primitivaca...odavdje treba bjezati ko god moze
A eto Srbi nisu provocirali povicima "Ubij, zakolji da šiptar ne postoji!" Isto kao i ogromni transparent "Vukovar" napisan na čirilici na srpskoj zastavi kada su igrali protiv hrvatske. Isto i za parole o Srebrenici kada su igrali protiv BIH, pa nisu kažnjeni. To nije provokoacija? To nije smišljeno unaprijed?