Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Harune, prava radilica na terenu, aBd da do A repke doguraš. A malom Petru želim sve najbolje u karijeri, nek i on dogura do A reprezentacije Hrvatske, ne želim mu ništa loše, on je već nesretan kad svoju domovinu ne voli i ne poštuje ne treba mu još i loše dodatno misliti.
Pa što je onda igrao za mladu reprezentaciju?
Pa došao je u domovinu, kako će biti nesretan ne shvaćam? Zapravo biti će sretan kad istrči u Njemačkoj na Euru pred 60,000 Hrvata, ili na Svjetskom prvenstvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobar je Hara. Sretno momcino.
Iskreno ovaj momak je bolji igrac. Gledao sam ga protiv Zrinskog. Dobar pravo! A onaj ce skontati kada ga sutnu ko vrecu.
I ovaj ce reci da je Venecuelanac vidis mu frizure ko Valedrama
Harune ti si za njega igracina, neka je otisao ko mu .ebe mater.....
Vise nego zasluzeno, mali radi na terenu vrhunski posao. Igra i srcem i mudima. Sretno💙
Cuj najveci biser? Daj odvadi klixe malo,to Boga mi ko da smo Maradonu izgubili,tako spektakularno pisete. Ko god,ali ko god ne zeli srcem igrati za BiH i ne osjeca je domovinom takav nam i ne treba. Da igra preko volje za nas,a navija za drugu drzavu? Nek ide igrati sa braticem,daleko mu kuca.
Ima ko hoće. U Bužimu uvijek ima djece, a ako Bog da i patriota koji vole Republiku Bosnu i Hercegovinu. A hrvatima ćemo da idemo na naše drago Jadransko more i da trošimo tamo pare, jer ko ga J, IMAMO!!!
Jao jao, i kaze sto nemamo uspjeha
Mali sirovina prava.
Mali je ekstra igrač. Sretno!
Ja da sam na mjestu ovog fudbalera Zelje nikad se ne bi odazvao
Bravo...Nakon ponizenja od strane anonimusa. Sem toga veca cast je igrati za Želju nego za reprezentaciju.
Čuj odbjeglog Sučića. Pa dečko je otišao gdje pripada i gdje ga srce vuče, a ujedno i gdje će napredovati.
Sretno momcino! Steta samo sto vam ovakvi govnari zauzimaju mjesta u reprezentaciji.