Bh. treneri za Sarajevo-x.com
0
"Veliki negativni trenutak u historiji bh. fudbala"
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo smrdija postigla gol estoniji u zadnjoj sekundi i poništio ga sudija. neka neka u inat onim lopovima koji su glasali PROTIV statuta iz republike šumske!
hajde ba nabijem i tebe i OHR i hrvatski narod......ovdje je tema fudbalski savez...idi ba u mentalnu ustanovu pa se ljeci
bosanci barem imaju svoju drzavu, a ovi hrvatsko-srbcici bi rado pripadali hrvatskoj-srbiji, a ovi ih ne sljive ni 2%. ma vas nema ni na mapi a bosne ce biti zauvijek!!
sa-x odmah da ukine komentare na cijelom portalu!!! neka se ova stoka skine iz mog zivota. ne zelim da ih citam!!
a kakao bi bilo da napravite novi savez?? umjesto da razocarano sjedite????
Bosna je zemlja luđaka.To je sranje vam pišati.NE zaslužuju da žive!
Sara kaže se stoko jedna by the way SEREM TI SE NA \'\'MULTIETNIĆKU\'\' bosnu
Ajde više usvojite taj statut. Za koga ću navijat na idućem prvenstvu ako vas izbace? :) Ovi naši u Bilića teško da će se kvalificirat.
Neka neka,hvala bogu:):):):)
Vi ste stvarno životinje. I u fudbalu nemožete se ponašati ko ljudi. Politika vam je život, a život vaš je sranje. Nemamu himnu, i sada nam ekipu hoćete da nam upropastite. Majmuni, stoko jedni.
BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU!
@ BH Hrvat Mi cemo ici u arapske zemlje kada takvi kao ti i Hrvoje sidjete sa drveta!
Hrvoje Srbine, neovisnost. za neovisnost se glasuje..
Ma jebbo nas, ma ko nas jebbe !
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Stoki nista ne treba osim trave, i vode.
Samo nek mi kupujemo Srbijanski smoki ... Hrvatske cigare ... da vidite kako je to super !!!! To je prava tržišna ekonomija !