Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miske kaze spremio 3 asistencije , samo jos nije odlucio kome ide koja
Eto da Pjanic ne igra, mogli su proc sa 3 komada
to 3 asistencije od misketa samo , ostale ne brojim :)
Idemo Zmajevi po pobjedu... da im prekinemo seriju od 11 pobjeda :)
ZNAM OVOG TURCINA DOBIJE 11 KM ZA SVOJE KOMENTARE A NIJE TAKO GLUP KADA GA NA PRVI POGLED VIDIS ALI KADA SA NJIM PROGOVORIS .... FUJ KAKO MU SMRDI IZ USTA.
Trebalo bi da, ko god je u nadleznosti osiguranja ovog susreta, obrati narocitu paznju na osiguranje ove utakmice (prije, tokom i poslije susreta) jer je ovo dobra prilika za sve one koji ne vole BiH nogomet da probaju i urade nesto sto bi moglo negativno uticati na nas imidz pa cak dovesti i odrzavanje buducih kvakifikacijonih susreta u BiH u veliko pitanje
zar Rahmić I dalje igra??? kad će više Kolašinac dobiti papire, pa.da imamo adekvatnu zamjenu na poziciji zadnjeg veznog. jer Zahirović je žešća truba.
Reprezentacija godinama trenira u Hrasnici, a NS se nije udostojio bar malo da pomogne da se ovaj stadion malo sredi, recimo mogli su staviti one stolice sto su skinute na Koševu i sl.
ovaj turcin pravo glup.....pa Husein kapetan se borio za Bosnu,protiv turaka,sto ga ti pominjes jado
slika 9 :) sretno zmajevii!!!
Karajmo Amere...
Avdijaaaaaaaaaaaaa HAHAHAHAHAH c cc c
Idemo Zmajevi po pobjedu! P.S. Huseiun kapetan Gradaščević, Zmaj od Bosne: "..zaključio je Zmaj od Bosne, prije nego što je izvadio sablju iz korica i podigao je put neba: - Uz Allahovu pomoć, za slobodnu Bosnu! - Za slobodnu Bosnu! - zaorilo se gradačačkom kapetanijom. - Za slobodnu Bosnu! - izgovorio je Husein-beg desetog dana u slobodnom Travniku iz kojeg je vezir pobjegao.".
i otjerali mi turcine iz bosne..zato sto su bosnu htjeli da stave pod Srbiju??????
Svrsite sutra po Amerima !!!