Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska od Manijaka
Bilo kako bilo,prosli ili ne,bugari se nece lijepo provest
w a t c h?v=wolQsbHDrUY
na golemo smrdite muslimanci
Bugarski navijaci dolaze na spomen park Vraca iznad Grbavice,do stadiona ce ih pratit citav MUP sa podrskom specijalaca uskoro ce biti i slike... puno osiguranje...od price specijala dolazak ce im biti ovakav a odlazak skoro nikako tako da horde zla upisite se u historiju navijanja
Pitari! i dalje vas ne volim, ali NAVIJAMO U ZENICI ZA VAS (samo večeras) predstavljajte našu jednu i jedinu BIH SRETNO ;)
Jasenovac i gradiska stara,noz kolac jasenovac. najveca pobjeda,nezavisna drzava kosovo ! sellam za srbende
Bosnjaci hvala vam sto ne priznate Kosovo.Mnogo nam to znaci.Inace mene kao Srbina boli briga ko ce proci jer ste nam i vi i Bugari zabijali noz u leda tokom istorije kad ste to got mogli.Trebali bi se vi sa njima fino slagat.
medžedu jedan hahahahhahahah
@bolo Vidiš kako ti znaš kako se to i piše, jer na tribinama Dobrice Ćosića često o tome pričate zaostali TUPANI, to je vaš nivo... Kada je u pitanju vjera i tu pokazuješ svoju zaostalu \"inteligenciju\", ja ne bih sada pričao o tvojoj \"čistoj\" vjeri... Primjeti se da si daleko od glavnog grada DRŽAVE Bosne i Hercegovine, te da o njemu imaš formirano \"mišljenje\" na osnovu propagande RTrs.... Šta da ti kažem...., žao mi te je, još ako si mlad čovjek još mi te je žalivije jer ti je mladost UPROPASTILA propaganda RTrs i ostalih medija pod pokroviteljstvom \"Srpske akademije\" s kojom ste sve manji i manji..... Nemam više vremena da te podučavam, jer moram na utakmicu Evropske lige (ako si čuo za Evropsku ligu preko medija koje pratiš)....
o kakvoj ti evropi pricas lojavce jedan? gajite azijsku kutluru,jedete pitu s poda,molite se alaahu ko primmitivni arapi,nije vama mjesto u evropi reetardu. \"medža\" se pise \"međa\" papccino jedna usafunjala,ti si naso nekom nesto pametovat pappak jedan nauljeni. pozdrav iz srpskog brcckog,naprijed LEVSKI!!!
@bolo Pa to sam tupsonu namjerno napisao jer ste vi zaostali u svom razmišljanju, tako da bi mogli razumjeti o čemu govorim..., nisam siguran da bi razumjeli da sam rekao SAMO \"granicama\"...., to sam dakle, prilagodio vašoj \"inteligenciji\"...., sa ostalim se vidim slažeš....., nego, ako nećeš večeras u bife \"KOD PERE\", s obzirom da u svojoj zabiti nemaš drugog sadržaja, naleti na tekmu..., osjeti bar malo miris Evrope i Evropske lige....
DALEKO SI TI OD BRCKOG GENOCIDASH JEDAN.. srpsko brcko kzaes??? glavu dajem da si proso kroz Brcko za vrijeme okupacije i jos kad je traktorijada bila a sad ovdje mislish da je jos srpsko...?? Evo ovako: BRCKO: Centar, Brod, Brodusa, Ivici, Meraje, Sullagica Sokak, Rijeke, Rosulje, Kolobara, 4 July, Dizdarusa, Klanac, Prnjavor, Gluhakovac, Stakleno Oko i nadalje SU VECINSKI BOSNJACKA MJESTA Grbavica, Ulice, Gorucici, i dio prema Orasju su VACINSKI HRVATSKA MJESTA Es naselje, Srpska Varos, Grcica, dio prema Bijeljini i ona Ilicka sto je napravljena nakon rata su srbi. necemo nabrajati okolna mijesta, JER SU 75% BOSNJACI i HRVATI Brka, Planka, Maoca, Zovik, Boce, Krepsic ITD ITD... ZATO CUTI i nejavljaj se vrati se u kamenjar iz kog si pobjego A STO SE TICE BRCKOG NIJE VISE 92ga i nema vise JNA...TO SVI DOBRO ZNAMO A POSEBNO TAKVI KAO TI/// BUJRUM IZVOLI !!!!!
\"medžama\" kazes? e medžedu jedan primitivni,lojavi,zaostali
Па добро ови Срби исламске вјере читају своје писмо-ћирилицу, када тако бурно реагују на моју поправку горе потписамог @Molim, чије мишљење наравно подржавају и не коментаришу. Мржња је опака болест и за овакве ваше случајеве је неизлечива. Такве не жали ни мајка која их роди.
@Dragi i pametni BOSANCI I HERCEGOVCI Već sam spominjao da ne trebate raspravljati sa frustriranim stanovnicima manjeg BH entiteta i stanovnicima kamenjara.., zašto.., 1. zato što se njima ne može objasniti da je \"mlijeko bijelo\", tj. da je BOSNA I HERCEGOVINA DRŽAVA, sviđalo se to njima ili ne.. 2. zato što se u njihovim zabitima održi samo jedna tribina godišnje na temu Dobrice Ćosića i to je sve što im se desi u njihovim zaseocima.... 3. zato što su zadojeni genocidnim mlijekom.... 4. zato što su na nivou razmišljanja 18 vijeka, oni jadnici bi samo pričali o medžama, granicama, parcelama..., dok savremeni svijet priča o mnogo, mnogo naprednijim temama, što njihova inteligencija ne može da svari.... 5. zato što im RTrs daje lažnu nadu o nekakvom otcjepljenju.... 6.zato.... SVE NAJBOLJE MOJIM BORDO BIJELIM DIVOVIMA...
Sretno