Admir Vladavić za Sarajevo-x.com
0
"Velež je moja prva ljubav, za BiH sam igrao srcem"
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne rise uz dusno postovanje velezu kao velikom bosanskom klubu, zeljo ima od bosanskih klubova najveci ugled u europi i to je cinjenica neosporna. Svakako da velez, zeljo, sarajevo, celik, sloboda, jedinstvo iz bihaca i borac iz banja luke cine velike bosnaske klubove i svaki od navedenih klubova ima svoje mejsto u bosanskom nogometu. A sto se tice vladavica pa momak jeste igrao srcem u zelji je davao maximum sjecam ga se sa tekmi. I kao navijac zelje bilo mi je strasno zao veleza kada je ispao u drugu ligu osjecao sam strasan gubitak za nas nogomet i kvalitet lige. Ali velez su bas kao i sarajevo, zelju, celik, jedinstvo unistila korumpirana banda SDA stranke i njihovi jataci zaista zalosno jedan od najboljih meceva kupa marsala svih vremena u bosanskom obracunu na marakani velez-zeljo gdje je moj zeljo zijanio od jedne strasne generacije veleza predvodjeni maricem, bajevicem i sliskovicem, zeljo se voli drugi se klubovi respketuju to barem radi pravi navijac
e moj vlada....upravo obratno od onog sto ovaj reporter govori....ti otkad si dosao u zelju poceo si propadati. da si ostao jos pola godine-godinu u velezu, angazovo kakvog boljeg menadzera, ti si direktno iz veleza mogao otici direktno u cvajtu ili cak i u prvu bundes ligu.
hvala za sve prikazano u repki, ali objektivno i nije igrač za vrhunske tekme.