Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno, Hoffenheim ce opet drmati Bundesligom upamtite! Ekipa je mlada, uigrana i u drugom dijelu sezone falila im je samo zavrsnica. Niko ih nije nadigrao, osim mozda Wolfsburg... Vedo ce tu opet da drma, zivi bili pa vidjeli, a za transfer u veci klub onda nema zime!
Neka njega u Hoffenhaimu ovu sezonu
Na ovoj slici isti C. Ronaldo. Sestre mi.
Ja stvarno ne znam sta vi ti mislite?? Pa covjek je imao jednu od najtezih povreda, nije igrao pola godine, ne zna se uopste kako ce koljeno reagirati kada krene sa pravim treninzima...I sad kao covjek budala jer nije otisao u euro velikane. Pa ko ce to njega kupiti u ovom trenutku?? Niko!! Neka bude zdrav, zabije 15 golova u iducoj sezoni i na ljeto bez problema u mnogo veci klub. A Vedo neka bude sretan ako sve bude ok sa koljenom. Ja mu zelim mnogo srece!!
Pametno Vedo! Tu ces imati prilike da opet zabijas a onda ko zna ??? Kako god sretno ti bilo kralju nas...
Nije pogrijesio za Herzoga izjednacio se, a u timu sezone je trebao dodati Salihovica ne Vedu. Mada se slazem da je Šuko los skroz. Što se tiče Vedada, ne čudi me što je ostao u Hoffenheimu, trenutno nigdje drugo i ne moze, nažalost. Duga pauza je ostavila traga.
Evo nečega što nema veze s temom, ali je najbliže. Upravo gledam TOP GOL na BHT1 gdje Zoran Šuko analizirajući utakmicu Vukova i Werdera kaže: 1. Misimović je dao svoj 6 gol sezone (GREŠKA: 7 golova, 20 asistencija - Kicker; 22 - Bild) 2. Kaže Šuko da se sa 20 asistencija izjednačio sa A. Herzogom--GREŠKA: po Kickeru Herzog je imao 18, a PO Bildu 20--u svakom slučaju Miske je oborio rekord sa 2 asistencije više) 3. KAže da su u timu sezone Džeko i Miske, a ne spominje Vedu) AKo je slučajno pogriješio=GLUP JE, nije se pripremio) Ako je namjerno pogriješio--što mislim da jeste---mrzitelj je Bosne i Hercegovine i svih naših zvijezda kako god se oni zvali) Ovo je jedno 50 put, ma šta 50, komentatori u BiH su se pokazali glupi jedno 5.000 puta, ali više mrzim ove mrzitelje BIH. Nepotrebno je psovati i trošiti riječi.
Licno mi je zao,al za njega je bolje da ostane Hoffenheimu,ipak dugo nije igrao,valja se vratiti u staru formu,a siguran sam da ce to u Hoffenheimu i uspjeti.
Propade igrac,steta a bio je perspektivan.
ovdje je sve jasno vedo nije igrao drugi dio prvenstva,logično je da su se i oni klubovi koji su bili zainteresirsani za njega malo \"ohladili\". ako nastavi igrati kao što je igrao na početku sezone ovaj ugovor ne predstavlja nikakvu prepreku da pređe u veći klub,samo što će odšteta hoffenheimu biti veća. nisu u hoffenheimu ludi da ga puste kao slobodnog igrača. sretno vedo
cuj ovoga on bi da vedo ode u inter. pa mislis li ti hoce li njega inter. sta treba da ode negdje gdje ce grijati klupu ? ccc covjeku je 25 godina, u hoffenhaimu je idol, Bog, kralj,car... tu ce imati sansu da igra pa i da ga nedaj Boze ne krene s golovima kao u proslom prvenstvu, a ako ga krene i ako bude zabijao nije problem mu otici kad dodje prava ponuda, pa svabe su prodali nacionalnu legendu balacka a da ne prodaju vedu ako dodje prava ponuda. samo polako i sabura,neka covjek igra i neka ga cuva zdravlje a sve ostalo ce samo doci....
PAMETNO.A vi koji kritikujete sto nece igrati u velikim klubovima....BUJRUM IDITE VI PA IGRAJTE.NECETE VI ODLUCIVATI STA JE DOBRO ZA NJEGA.MOA I RAZUMNA ODLUKA.
A možda, nekim čudom ili nekim nečudom, ipak pređe u neki klub i ovaj Hofenhajm dobije veće pare. Ne otpisujmo i to.
jazuk brate jazuk
jebi ga, ne znam ko je menager vedi? ali ovo je lose za njegovu karijeru.