Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj jesi mi neko i nesto,majmune sto onda nerusis crkvu u tuzli,uzas je pogledati sa planonsok
grci su zaslužili ovo njhov odbrana je fenomenalna.samo ovaki i mi možemo nešto u buduće raditi
evo grcka pobijedila,to samo potvrduje tvrdnju da se odbranom dobivaju utakmice
grci igraju najdosadniji fudbal koji sam ikad vidio, prije bih poceo hokej gledati nego za njih navijao
Objektivno ti jebem mamu, a pobijedice bolji. ;)
a be odite na more ednash vo grcija, i kje vi stane se' jasno! bezobrazni i prepotenrni! ama toa ne im e od pravoslavieto!
vidim ima i onih koji odmah politiku mjesaju tamo gdje joj realno nije mjesto...e svasta...kakvi pravoslavci i katolici? kakve to veze ima?...zar nije dosta vise??? by the way, navijam za Grke, mislim da su zasluzili da budu prvaci...
MUSLIMANI, DANAS IGRAJU KATOLICI I PRAOSLAVCI,ZA KOGA VI NAVIJATE VECERAS,ALI MOLIM SAMO OBJEKTIVNE ODGOVORE!!!!!!!!!!!!!!
uh, vecerva kje navivame protiv grcite, do sabajle! pa koj kur ako se pravoslavci, i jas sum pravoslavna pa nishto ne me vrzuva ni so srbite ni so grcite, ni so nieden pravoslaven narod i narodnost.
ovdje ni lokum nije rahat
e da je muji bila ćuna
ne zna se veceras
jaooo finala,za grke igraju samo oni koji mogu dobro izbijati loptu(trening-ko prebaci dzamiju,dobar je) a za portugal sto sebicniji to bolji(na treningu igraju njih 20 svako protiv svakog na 20 golova)
Haalll..ooo!!!! Shupci=naconalisti,tema je fudbal!
idu dva psa ulicom jedan se portugala drugi se grčka