Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo zeljo glumi borrusiju
hAJMO SAD SVI TRI PRSTA ZA kOKOTA. AHAHAH VIDI IM ŽUTIH DRESOVA
čibe tamo jeebo vas puzigaća u pakaš.
DOK DRUGI TRAZE MANE, I SERU SA DRUGE STRANE, S JUGA SE PJESMA ORI, BORI SE ZELJO BORI,S JUGA SE PJESMA ORI BORI SE ZELJO BORI,KAD STANE SRCE MOJE, I BOG MI SKLOPI OCI,ZAKUCAT CE BAR JOS JEDNOM, I S NEBA CE ZA TE DOCI,ZAKUCAT CE BAR JOS JEDNOM I S NEBA CE ZA TE DOCI,DOZIVJETI MOZDA NECU,DA PRODJES U FINALE I DA VELIKOG REALA POBIJEDIS NA PENALE,I DA VELIKOG REALA POBIJEDIS NA PENALE,JOJ,VOLIM TE KUME ALLAHA MI.
a što je mup tužio želju 430k i sarajevo 300k to ne objavljujete,nesmijete
Sergej Trifunovic@ Od koga kompleks ba, od žutih govana
Ta ce MUP,Koldzo him kroz noge probacuje!
U BLIJEDOJ PREMIER LIGI SAMO JEDNA SVJETLA TAČKA. Ž E LJ E Z N I Č A R -----------------------------------------------------
Dobar teren:) Ko nama u Antaliji:)))))) SAMO SARAJ"VO!
Kompleks.