Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOLIM VAS neka ostane do kraja kvalifikacija, pa kad nas sprči Andorra da bar začepe usta šuškavoljupci
Pare, pare pokrecu svijet politiku i nogomet parama ja kupujem sve jahte, konje, zamkove Al' upamti frajeru da ti pare ne mogu kupit' raju iskrenu Para vrti tamo gdje burgija ne moze parama mogu kupiti sve politicare, novine, sudije Dobre jarane para kupit' ne moze jarane para kupit' ne moze Parama mogu sve lijepe zene imati svi oko mene moraju glavom klimati A kad hladni vjetar dodje u tvoje krajeve i kad ti srce staro ispune ledenice pitat ces se zasto figure sahovske s one druge strane niko ne mice......
ne traži ga barca ali ga je tražila prije 1 godinu hahahahahahahahahahahahahaaha - http://www.klix.ba/sport/nogomet/barcelona-zeli-safeta-susica-za-trenera/130721022
najzalosnije je kad izgubis 3:0 a golman ti bude najbolji igrac
A sta bi ti? Da napadac bude najbolji igrac a nije gola zabio? Nigdje veze ti komentar.
stu den ebem ti ucitelja...logika ti je vidim jaca strana hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cipele..tole na peglu i suskavac :))))
Idi nosi te vrag !!!
Evo i malo zaebancie: http://safetsusic.blogspot.com/ Odlazi Papete, smiluj se
Moje kasike kazu da bi umjesto susica trebao doci jos neko sa slabijom kicmom barbarez pilica baljic bilo tko ko ce slusati bez uslova FS.
Begović Mujdža - Bičakčić - Zukanović - Kolašinac Pjanić - Bešić Medunjanin Hajrović Lulić Džeko Klupa: Salihović, Ibišević, Đurić, Štilić, Prcić, Spahić, Misimović + ova djeca iz naše lige. Tako bi to izgledalo kod nekog normalnog trenera, sa normalnim rezonovanjem i koji nije dio bilo kakvih menadžerskih talova. Dok je Ivica Osim bio dovoljno zdrav da ti kroji sastav i taktiku, igrali smo dobro, izborili nastup u Brazilu, a kada njega nema sav tvoj "kvalitet" je isplivao na površinu. Svaki amater koji prati fudbal vikendom bi sastavio i vodio bolje ekipu nego ti, u to sam uvjeren još od Nigerije kada si Kolašinca ostavio na klupi a lijevu stranu na vjetrometini koju su crnci silovali kako su htjeli. Jučer gledam utakmicu isto k'o da pratim Gibraltar - San Marino, a nekada sam deset dana jedva spavao čekajući utakmicu, eto šta si ti uradio SMEĆARU!
Ne valja nam kako god da okrenes. Susic vec duze vrijeme sa sobom nosi negativnu vibru, sto zbog taktike i izjava, tako i zbog inacenja javnosti i samih rezultata. Bilo bi bizarno da ostane. Ako ga neko naslijedi, imace 99% nemogucu misiju da nas odvede na EP, a takva se sansa pruzila s ova 3 mjesta u grupi. Savez ce najbolje proci, zadovoljice javnost smjenom Susica, dovesce neku novu lutku, novog poltrona i prikriti sve svoje neuspjehe s domacom ligom i mladim selekcijama. Uglavnom, nece biti rjesenja na duze staze. To je pravi crnjak :(
Nek malo pročiste i savez da se javio saznaju istine o novcu sa SP. . Neko tamo se bogati i uziva ali iz drugog plana jer sva ova desavanja proizilaze iz tog. . Generalno ciscenje
obavjestavaju se dzematlije IZBIH da ce u petak biti organizovana sergija za prikupljanje halal odštete Sušiću za njegov odlazak sa kormila repke. kutije ce biti postavljene kod srednjih dzamijskih vrata i na izlazu iz harema dzamije.
Zajedno njim treba otić i komletan IO NS BIH. Nisu ni oni ništa manje odgovorni ..!!!
STA SEBI DOZVOLI SUSIC UMJESTO POSLIJE SVJETSKOG IDE U NEKI KLUB OVAKO JE ZAVRSIO SA TRENERSKOM KARIJEROM
Ko kaze da SUSIC nije dobar,neka pojede govnoo,e eto :)))
------------LOTHAR MATTHAEUS----------------- u subotu se ozenio. mislim peti put. on i jeste za nas. Zeni se kao nasi romi. kao trenera ga nece niko. A kao covjek je od rijeci. Sjecam se kad je bio trener u Brazilu (Minero cini mi se). Covjek jednostavno otisao i nije se vratio, Nikom ni otkaz nit ista....taman za nas.
Eto mi zavismo od Mile broj 1 i Mile broj 2 itd. Ovo je prva sjednica. Moja prognoza: Otprilke na desetoj izvanrednoj sjednici negdje u februaru 2015 ce se odluciti da Pape ipak ostaje.
od sest utakmica, dobiti 5! i u najmanju ruku smo treci. i onda baraz....nije jos nista izgubljeno...samo nam treba 15 bodova...a imamo dva...e jebi ga sad.
Sajo je bio veliki igrac,kao covjek miran i stalozen. Ali kao strucnjak,nije na nivou zadatka. Sinoc su momci borili,ali su bili kao rastimovani klavir. Prepao sam se kada sam vidio onoga decka Pjanica da mu je pozlilo. Fudbal nije vrijedan nicijega zivota.A to za selektora,naci ce se vec neko drugi. Licno bi najvise volio da to bude Sergej Barbarez! Covjek koji je po najvise zasluzio da bude selektor.On je volio BIH kada je to bilo najvaznije.Pa neka on izgubi sve utakmice do kraja, nije ni bitno. Sergeja za selektora!!!!!
NE SAM SAFETE !!!!!!