Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Španija brate. To se trazi :D.
Iako obozavam Arsenal a Holandiju da ne pominjem ali ovaj Van Persie apsolutno nista nije pokazao u nijednoj dosadasnjoj utakmici na SP. Misljenja sam da bi bilo postenije od pocetka ukazati priliku Huntelaru s obzirom na ogroman broj gresaka i propustenih prilika od strane Van Persia.
španci, jarane, španci, njemci su svoje odigrali... uostalom, jesi li čuo šta kaže hobotnica paul? i mako ste mi i vi holandjani simpatični, zvijezde kažu (ne znam šta kaže paul?) da će oni i osvojiti prvenstvo
I pobjedit ce te aBd!!!!!!!!!!!!!!