Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije ce biti da je to uzvikn\'o novcanik, a ne djecak
jedva čekam da kupim dres na pijaci :D
dres s brojem 20 = 20. titula manchester uniteda ;) a stvarno mi nije jasno sta ste se okomili na covjeka...sta treba ostati do penzije u klubu koji nista ne osvaja...i cijem treneru je jedini cilj da gazdama kluba donese sto vise para.....a titule i navijace ko sisa...
To ti ovo dijete reklo ??? http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2011/11/VanPersie.jpg
Covjek zazelio da osvoji par titula prije penzije, mislim na prave titule a ne na nekakve emirates kupove. Bolje bi bilo navijacima Arsenala da se zapitaju kakav je to trener Wenger, trenira jedan od najbogatijih klubova u Evropi prema Forbes listi a nema titula vec 7 godina?
@baraba sa sela Nije problem u logici koliko ja vidim, vec u ovim nasim glupim, nepismenim novinarima...tekst je vjerovatno trebao glasiti: \"...s brojem 20 NAKON sto je stigao...\".
DABOGDA DOBIO KARCINOM PICKO IZDAJNICKA !!!!!!!!!!
ti si jarane moj...ISTORIJA.... al ovo da SAF uradi...ne vjerujem...
ROBIN VAN PER$IE !
ma boli te racku, ti si kralj :D
Jok, ne bijesne, iz ljubavi ti dresove pale XD
sipu tuki Robine
A TO DIJETE SE ZOVU PARE
Jaooo kakvi su ovo dresovii ko stolnjacii hahaha :))))
trudan covjek ima djete u sebi kaze
\"...uzeo je dres Manchester Uniteda s brojem 20 pošto je stigao iz londonskog Arsenala za 22 miliona funti.\" kako logicno u pm
Dok je niko ponasa se skromno i ponizno a cim napravi nesto i moze da bira odleti u zvijezde i zaboravi sve.Nalazost malo je onih koji su isti bez obzira na okolnosti u slavu.