Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manji klubovi barca i manchester?? koji su to tebi \"veci\" ... bayern,villareal,fulham?
na kraju ce otici u neki manji klub poput Barce,Arsenala,Manchestera i slicno. Bayernu svakako da ne treba, Gomez neka ostane,i on je bio ubojit kao i Dzeko,ove sezone ima da zabija.ako ne bude,onda ce mu se ponoviti klupa iz prosle sezone. takodje , Olic je odlican, kao i Muller. Klose je uvijek dobra zamjena. Dzeko, ne trebas svakako Bayernu. a ovaj konj sto govori da Bayern nije igrao napadacki ?? hhaha ,pogledaj malo ucinak u CL i BL
Zna li neko dže će Džeko?
Pa Van Gaalu je i jedan previse. On uopste ne igra napadacki fudbal. Ko se sjeca njegove epizode iz Barcelona, mucno je bilo gledati takav tim koji izbija lopte 90 minuta.
Pa ni Dzeko ne zeli u Bayern. Za Dzeku su veci klubovi Real, Barca, A.C. Milan, itd. P.S. Samo da trehnem staru ovom sto voli muslimane.
treba pitati varesanovica hoce li on... ako ovo sa hotom otpadne, mogao bi se ovaj dovesti, pa bar da pojaca konkurenciju :)
Hahaha smesan si noobčino... Nisam znao da limitirani igraci budu najbolji strijelci ??!! i to dvije sezone budu u samom vrhu :)) limitiran si ti i ogranicen ko balkon....
ionako bi dzeko grijao klupu pored olica dzeko je limitiran igrac DELIJE POTOČARI!