Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normala ljubomorne duse mozete samo da P**** Ronaldu lik je nevjerovatan i najaci !! Umjesto sto ste ljubomorni na njega uzmete pa trenirate nesto po 7 sati na dan ko sto on radi pa mozda i uspijete u necemu napacene jadneduse Ronaldo care samo naprijed !
pa kako ga je Zahirovic zaustavljao !!! :D
pa nisi ti Zahirovic
Nek pita Lahma kako se to radi.
abate ga zaustavio :) to sto si ti kanta nije niko kriv, samo par igraca nisi mogo zaustavit (baggio , inzaghi , sevchenko , raul , zidan .)
pitaj Lahma ili Boatenga je li moguce...
Nije ni cudo sto je bio nezaustavljiv kad su ga cuvale klase kao sto su Van der Wiel i Vlaar !
@Nene ti si dijete de.bil ! i zašto si 7x sebi lajkao post ? hhaha smiješan si
Sigurno nije igrao protiv Messija kad kaze da je Ronalda NEMOGUCE zaustaviti
vidjet cemo kako ce ga svabe zaustavljati
Kad se bude Argentina kandidovala na neko vece takmicenje zaslugom Messia onda mozemo pricat koliko je Messi dobar, a znamo da nije jer ispadanje Argentine iz svih takmicenja, i davanje golova na prijateljskim utakmicama sve govori. Dobiti titulu najboljeg igraca nakon sramotnog igranja na svjetskom je prosto nevjerovatno.
ma dobro svako ima pravo da prica sta hoce da govori da je ronaldo najbolji ali vjeruj te da je messi bolji pa sigurno da nekazem 100 % neka onda bude 50 % da je bolji ali sigurno i da nisu slicni igraci nikako ali kada pogledate kako messi igra to zaista niko nemoze covjek se vrati na pola centra i vodi loptu do gola i zabije gol ili asistira suigracima ko je vidio nesto od utakmice argentina-ekvador kada je bilo 4-0 za argentinu zna o cemu pricam..pozz
cu ne moze kako svebe mogu sve,tako ga izoluju koda ga nema na terenu...........
Brzo trci sto jest da jest! To je njegova najveca prednost....
E moj Gregory očigledno nisi gledao Lahm-a iz Bajerna kako to radi. Ja navijam za Real ali kad ga on čuva taj čovjek kao da propadne na terenu.Niđe ga.Negdje sam i pročitao da ga Murinho želi dovesti u Rela ako je to istina ili pak novinarska fora kako bi se novine bolje prodale.
The new site for sport informations and analyses visit us at: www.dailysportinfo.net
pitaj kolege iz Njemačke rep šta mislte o tome :D