Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj naslova u pm...nigdje veze sa tekstom... gdje je reko da im g lave nisu u recu...?
E hebi ga, pa nije čovjek to rekao. Kako to novinari prenesu, ja mislio past će nečija glava.
de, ba, vodi mrizu kuci pa mu ga glabaj svaki dan, popusti nas loma.
City je dobio Tottenham u početku sezone, kad nije završio ni transfer window, prije nego su doveli Parkera i Adebayora, i trajala je cijela saga oko ponude Chelsea za Modrića od 40 milijuna funti. Od 1.9., Tottenham je zapravo skupio više bodova nego City. Ako dobiju Wolverhampton, put do titule im je totalno otvoren, jer je City u padu.
www.smjesne-slike.blogspot.com
a ni tvoja glOva nije bas najljepsa
kako samo vadite stvari iz konteksta, tragikomicno
Odine, legendo, ne postoji takva stvar poput \"vicesampionske titule\". Ako si prvi onda si sampion i titula je tvoja. Drugoplasirani dobije racku svugdje na svijetu, pa tako i u Bosni.
DA TI KLUB VODE BORDO PRIJATELJI SAD BI DOBIO OTKAZ KO STO SU OTJERALI MIRZU KOJI JE S NASOM DJECOM OSVOJIO VICESAMPIONSKU TITULU ALI NIJE VALJO MAFIJI ZATO SMO SAD TU GDJE JESMO RASPADAMO SE
uredu je pravopis saxa
Zivot mi je otisao dodjavola kad sam dosao u Torpedo
1.Manchester United 2.Manchester City 3.Chelsea 4.Arsenal
U pravu je ovaj Vaart, iako ga licno ne mogu organski podnijeti. totenham je bolji kao ekipa, oni su tim, dok se City sastoji od pojedinaca. Ruku na srce, City se rijesava Teveza a doveo je istog takvog (Auguera) u tim. Ne da covjek loptu nikome i to je to. Dzeko je malo glup, pa dodaje Agueru lopte. Ja mu je ne bi dodao pa makar golmanu morao vratiti, ma ako treba i u aut bi je gurnuo al njemu ne bi dodao, dok ne nauci neke stvari. Al za to je u sustini trener kriv, on bi trebao to da vidi i da reaguje. Zakljucak: Mancini je idiot. :)
Halo, zemlja zove Tottenham, nemoj Dzekinha da napucamo na vas ko prosli put, brzo ste zaboravili kako ste stradali.
Svi imaju los period pa tako ce imati i totenhem zato sto je to ciklus.
samo radi mancinija bih volio da zijane