Nakon ispadanja sa AKN-a
0
Vahid Halilhodžić razočaran i zbunjen
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taramba ti si CUDOOO heheheheh
E moj Vaha ti se ufuro da si Mourinho.HaHa!Tako ti i treba kad ti je veća čast trenirati te obaloslonovance nego svoju rođenu državu BiH.Nikada nijedan trener neće uspjeti natjerati afrikanca crnca na disciplinovanu igru.To svaka budala zna a naš Vaha se ufuro da je mesija i da sve može.Ti Vaha da si neki stručnjak trenirao bi Chelsea,Barcu,Tottenham,Arsenal,Real,Milan itd a ne ove slonove iz Obale i neke Marokance pa francuske poluekipe.Skoro da si gori trener od onog Osima koji je trenirao samo gigantski Sturm i Japance.
Da te napomenem da su recimo Jaja Toure i Kolo Toure muslimani , pa mi je drago da su ti braca.. pogledaj namlo na google-u koliko muslimana tamo zivi. Sam prizna da su te njihova braca po vjeri Turci napravili.
I ja sam sveca mi al pobedise turci iz Alzira u pm.
Ja sav vala nivijao za nasu bracu sa Obala Slonovace.
Svaka cast Vahide i na ovome sto si postigao, steta zbog poraza ali ruku na srce, napravio si ogroman posao u Obali Slonovace. Nadam se da cemo te uskoro gledati kako vodis nasu reprezentaciju jer sumnjam da ce Susic postici ikakav znacajan uspjeh, prvo ne zna reprezentativce a drugo do sada kao trener nije nista pokazao. Iskreno mu zelim srecu ali sumnjam u neki znacajan uspjeh.
@ krusko... apsolutno taccno... kome se ccefne za ACN .. glupost.. lige ranija zavravaju igraci se zele posvetiti klubovima i SP...
\'alal vera Kerime.
jasam vala navijo za našu alžirsku braću
Dobro je da je zbunjen a ne lud!jer ko koga h.ebe???
Tako mu i treba kada nije naučio školu od Slavena Bilića.Daju gol u 89 minuti i stoje ko kipovi.Vaha je tada trebao izvršiti izmjenu i uzeti par minuta vremena ali jok.Gledao sam utakmicu i mogu reći da je šteta da nisu prošli pored onoga svjetskog gola za 2:1.
100% si upravu jarane
Si Vaha imas li daha
Africki kup u godini mundijala je glupo vasarsko takmicenje. Sve reprezentacije koje ce ici na mundijal su nogirane. Ponasanje africkih vedeta (Drogba, Eto`o , Toure, Kanoute........) je bilo isto kao i ponasanje \"balkanskih velicina\" osamdesetih godina.
KAD ON NIJE USPIO S TOM REPREZENTACIJOM NISTA NAPRAVIT, STA BI NAPRAVIO S NASOM??? NISTA...