Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VAHA VAHA E E E... DALA TE AFRIKA!
bila je đamija u samom centru zagreba od 1943 do 1946... kad su partizani srušili minarete, no bez obzira zagrepčani je i danas zovu \"đamija\".
Dobar je Vaha! :-)
ne kakkite komsije, znate i sami kakvi su vas sve treneri trenirali i pokusavali prezimiti u Evropi, 40 i kusur godina to pokusavate, a nije vam uspjelo dok Bosnjo nije dosao na kormilo ;-) Iako, nije gotovo :) Tresnuh na kladionici veceras za 24.000 KM samo na Manchester City-ju protiv Lecha, i Briza protiv Dinama. Tako mi i treba kad se kladim protiv svojih (Stilic i Vaha) :)
Valjda Dinamo slavio ili pobijedio, tragikomedija.
sve mi se čini da vaši tekstovi obiluju nekim lokalpatriotizmom kojem najmanje ima mjesta u sportu...u ovoj utakmici je nastupio u prvoj postavi, a i jeste prvi golman ekipe Lech, Jasmin Burić, nekadašnji mladi reprezentativac BiH i mnogo bolji golman od nekih pojedinaca iz premijer lige koje zovu u repku ne bi li se prodali, a vama to nije bitno, jer nije iz Sarajeva nego iz Zenice...pa ste tako spomenuli momka koji je nekada igrao u Želji a danas redovno grije klupu, kao zatošto je bosanac, a drugog bosanca koji je odigrao utakmicu u prvojpostavi uopšte ne spominjete...koji li je razlog (nije iz sarajeva)...miševi malograđanski....nikad vi nećete postat metropola kad imate mentalitet male palanke
ako dinamo prodje dalje izgradice se dzamija na trgu sabana jelacica. tako stoji u vahinom ugovoru.
Vaha svaka cast i pamet u glavu, Mamic je vec posjetio Dzamiju, do kraja mandata makar 90% da ih privedes na Islam i jednu Dzamiju da napravite.
Sto jes jes, imate vise hercegovaca nego mi. Ne znam samo da li je to dobra ili losa stvar.
Ne pišite gluposti, a glupost je svaka usporedba između vaše zemlje i Hrvatske, bit će vam kudikamo bolje što toga postanete svjesni prije... Pozdrav iz Zagreba.
Majmune morbidni kakve veze ovo ima sa \"pitarima \"
Bravo Vaha, gospodine! pokaži pitarima kako se to radi. sruši europsku ligu, nek se oni nadaju da će uzeti Sandžačku ligu
e gdje ode hrvatska ispred nas...
Bravo Vaha majstore, bravo Dinamo...