Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Klixu na textualnom prenosu. Ja kad citam Klix textualni prenos, ja se uzivim ko da sam na stadionu.
Brate, doktorirao si ovaj Klix. Nema jednog članaka da te nema u top komentarima.
Haha eno drugi sam na listi popularnih. Hebo to, ne biram ja hocu li u top vec vi koji lajkujete :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sretno veceras pozdrav iz zenice
E moji strumfovi...Jalovi i zalosni...
To je nasa realnost... do 3 prtkola i to je to. Sta si ti ocekivao?
Kako ide ono komšinice Željana, seljo se voli i kad gubi jel' !!! HAHAHAHAHAHAHah
aplauz za poraz u pretkolu. pa hebem ti zar smo toliko dno dotakli. Koje smo mi dno od drustva i koliko su nam kriteriji na dnu. Pa zeljo je nekad igrao polufinale ove iste evropa lige (kup uefa). Naravno nw kazem da su fudbaleri dadasnji zelje nesto krivi ali 20 godina tavori taj zeljo po ovim predkolima, jel ta uprava makela i hoce li maket vise? Koliko su podigli taj kriterij? Evo vec 4 utakmice poraz pa sta im pljeacu upm. Ne kazem da ih treba razapeti ali nemojte ih ni pozdravljati. Kakvi su ovo sad navijaci, sta je ovo, gdje su stari manijaci? Manijak
ma nije bas to tako druze, 2-3 tekme. Nego je tada Zeljo bio toliko dobar da nije igrao predkola, a neki su igrali. Sve nastranu zeljina skola je najbolja u BiH, to vidimo i u repki ali sramota je bivsih i sadasnjih glavnih ljudi u Zelji koji su maltene isti vec 20 godina ne napraviti pomak. Neka mi neko kaze ima li ga i pedalj. Dug je to period za nista ne uraditi, pogotovo evo gledajuci komsije koji vec godinama igraju i evropa ligu i ligu prvaka. A evo danas je i Rabotnicki Makedonija prosao Trabzona. Bem ti pa to treba nasima da bude dokaz kako jedan klub koji vrijedi milion izbaci jednog Turskog visemilionskog giganta. Ovi nasi odmah se upisaju kad cuju ima Ferenzcaros, Lech itd.
Dokad cemo vise govoriti ...momci bili ste dobri bice bolje ...pa kad ce bit bolje hebem mu skolu
dobar vam skor zadnje četri tek me 0 od 4 slavite hahahaha
Svaka čast mili moji. Hvala ŽELJO
ZELJO ZELJO ZELJO
Zasto pljujete po Zelju.Nema sta reci Zeljo je pokazao lice. ZELJO SE VOLI A NE NAVIJA....
Ajde zeljo izdrzi. Davno je to bilo, kada je moj prijatelj Merdan kupovao meni i drugarima sladoled i rekao da trcimo bascarsijom i vicemo zeljo, zeljo.
OSJECAM SE STANDARDNO!
Momci glavu gore! Borili ste se,dali ste sve od sebe ali ste ispali od "za dlaku" kvalitetnijeg protivnika. Osvjetlali ste obraz BiH fudbala i sad se okrenite PL. Sretno!
Osvjetlali obraz sto su ispali u trecem pretkolu? Ne kazem da ih treba razapeti zbog toga ali brate nemoj im ni hvalospjeve davati, pomalo.
Zan Klod Vamo Tamo...
TRPAJ ŽELJANU!
I ovaj Baho sere! Kaze da meljo igra brze... A ovi nemaju hljeba....
sad ce mi po fb poceti oni bijednicki statusi zeljo se voli i kad gubi hahahaha KMEEEEEEE KMEEEEEEEEEE
Jadu jedan, dobijes minus na komentar i udjes mi na profil pocnes pucati minuse na random komentare haha. Koji mentol napaceni.
miss zagori ti nesto u kuhinji
PRIKAŽI ODGOVORE (3)