Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ti je.. Chelsea ima najbolju odbranu na svijetu :D
u fudbalu se ne broje dodavanja nego golovi kad hobiti to shvate mozda budu bolji od chelsea
novinaru svaka cast,zamislite da sve ekipe igraju ko chelsea,kakav bi to sport bio,zbog barcelone i takvih ekipa se voli fudbal,tako da ovi sto su protiv neka prate neki drugi sport
nije gora ekipa igrala finale lige prvaka u istoriji,treba im zabraniti narednih 10 godina nastupanje u ligi prvaka,ono nije fudbal,realno
Ma koga briga za statistiku i dodavanja...Fudbal se igra u golove ;)
Pričajte šta hoćete, CHELSEA je u finalu, Barca je dobro znala kako ćemo igrat i ko im je kriv što su nasjeli ;)
P.o.s.e..r.e..m se na glavu ovom b.ij.ednom novinarčiću koji je napisao ovu hrpu glu..posti i bedastoća.Dabogda ti Messi H.eb.avao sestru i m.ater svaki dan.U.mrite simpatizeri katalonskih g.ovnjikavih sep.aratista.Cr.knite od muke bij.ed.ni looseri-najgori gubitnici na svijetu.Pozdrav svim chelsijevcima na planeti.Svaka vam čast srušili ste l.e.glo kri..minala uefu,fifu i odvr..atnog platinija.
chelsea je imala a ne chelsea je imao... nepismeni novinarcicu ...
Ko sisa sada statistiku? Chelsea je prosao, a Farcelona se moze pusiti...
Malo statistike: Dvije ekipe u fudbalu igraju 12 utakmica - ekipa A dobije 4, ekipa B 3 a 5 utakmica završi neriješeno, a uz to zadnjih 7 utakmica ekipa B ne pobijedi. Imam utisak da ekipa B (Barca) ima veliki problem protiv ekipe A (Abrachelsea).
Imam ja jednu uzasnu statistiku za navijace Barce: za ukupno tri sata igre Chelsea je dao tri gola a Barca samo dva. Prc. Barcelona uopste nije bila \"nevjerovatno dominantna\" kako je to napisao neki balavac u ovom clanku jer su redovno gubili duele 1 na 1 i to narocito duele u zraku, a nerijetko su u duelima igraci Chelsea (Droghba, Terry) nosili i po dva hobita na ledjima bez nekih vecih problema. Zaboravljate da je fudbal i fizicka igra, nije to snooker pa da se samo tehnika gleda. Pasovi Froda & co u sirinu dok dobro postavljena odbrana Chelsea ceka i posmatra sta se desava i nisu bas neko mjerilo dominacije jer Barca je bila u situaciji da ganja razultat a ne Chelsea pa ne vidim zasto bi ih Chelsea napadao.
@ Zizou Sto je onda Pep otjerao Eto-a a doveo Ibrahimovica. Odbrana i vezni red iz doba Rajkaarda, ne seri, samo je napad malo promijenio i doveo Alvesa. Nista on tu sam nije napravio osim sto je malo taktiku promijenio. Barsa je i prije bila poznata po posjedu lopte i svojim dodavanjima samo sto je tada protok lopte kontrolisan uglavnom od strane Ronaldinha i nazad od Toure-a. Messi, Bojan Krkic se cesto smjenjivali u spicu. Toliko o samo fizicki jakim i spremnim igracima.
Pa šta,ono što se pika su golovi pa crknite od muke
odigram x na bar-che, i padnem na talijankoj 2. ligi :(
ja bogami igro na prolaz chelsea, ali promasio aston vilu
Nadam se da si ti navijac Barse i da se stidis od 2009
ccc, kako opravdavaju Barcu zbog toga sto je izgubila borbu za titulama. Opravdavajte koliko hocete , ali Barcini golovi su smjesni naspram chelseovih, hahahahahha... CHELSEA 4 EVER!