Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bundesliga ima 4 utakmice manje od Serie A. Lewandowski daleko bolji omjer ima, jer je u samo 31 odigranoj utakmici postigao jednak broj golova kao Immobile
Lewandowski je najbolji, ronaldo pola penala.
Treba znat i penal zabit ;)
Realno, kada su ove utrke u pitanju malo je nepošteno prema Bundesligi. Treba se na kraju uzeti procenat i gotovo.
Messi 25 golova 20 asistencija
pa i pise tako, zato je peti, malo je zabio, sta nije jasno?
@optimistican 21 asistencija
10000000000 ojra da ce penal jal dva svirati i da ce ciro biti precizan ...talijana da nema trebalo bih iz izmislit
Ali nema smisla uzdizati toliko Lewandowskog, ok odličan je fudbaler to nije upitno nikako, ali ljudi moji, pogledajte klubove koji su u Italiji i Njemačkoj, te pogotovo razliku u sastavima Lazia i Bayerna koji ima jednu od najboljih na svijetu. Pa Immobile igra panjevima ako ćemo tako gledati, i uprkos tome dao 34 gola. Treba mu spomenik u Rimu dići.
@fbUser1593175229 Immobilie bio u Dortmundu pa dao samo 4 gola. Ne znam šta je to lakše dati gol Leipzigu nego Romi ili Napoliju ili Interu koji je ispao u CL od Dortmunda. Juve je klasa iznad, kao Bayern
Zajko Zeba je za sve ove pomenute-Nermin Vazda;)
Ronaldo i Imobile skupa 40 penala
mislim da djeko zasluzuje
I kazu Talijanska liga najteza za igrati, a svake godine neki panjevi ili penzioneri ko Qualjarela daju po 20-30 golova. Takvim je u Spaniji 5-6 golova mjera, u Engleskoj mozda mogu dogurati do 10-ak.
@krkljo Pričaš o materiji koju vrlo ocito ne poznaješ.
Lewa i Messi najbolji ove sezone. Ova dvojica dali pola golova iz penala
Dobar je Ronaldo. Zao mi je sto 2018 godine nije nagradjen za najboljeg igraca svijeta. Nepravedno
@BosanskiBehar , koliko je on puta dobijao zlatne lopte nepravedno ispred Messija pa nikome ništa
Lewandowski prva 9tka Evrope