Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HA PA ISTO TI JE JA BOSANSKI JA TURSKI...SUDIO IM JE 500 GODIINA A PRESUDIT CE IM I TU TEKMU!
Trebao je suditi Bosanski sudija
Biće kvota na crveni 1,20 treba to uzeti
ROKNEM TI MUSLIMAJMUNSKO ISLAMSKO FUNDAMENTALISTIČKU NANU U PO SELJAČKOG Š.U.P.K.A.
SAMO NAM FALI OVO TURSKO Đ.U.B.R.E.
Koliko ja znam sudac ne smije biti iste narodnosti kao jedna od ekipa koje međusobno igraju,a u ovom slučaju Turčin sudi Turcima. Molio bih da mi netko objasni kada i zašto su se pravila promjenila!! ;)) hvala unaprijed :)
SAMO DA HRVATSKA ODIGRA DOBRO SUDAC IM NEMOZE NISTA I DA IM ISKLJUCI JEDNOG IGRACA I PONISTI JEDAN GOL HRVATSKA MOZE POBJEDIT JER IMA KARAKTER I KVALITET.
Samo da se $KUTORI i C#ETALJI porokaju.... Očekujem što više mrtvih, taman da uz roštilj i pivce proslavim novi broj rahmetlija... Hi hi hi ....
ako sad kad bude sudio ne dobije batina nece nikad
turci su uvijek sudili na ovom podrucju.
Jedino bolje rješenje od Čakira bio bi Salem Prolić.No pošto je u zadnje vrijeme ispao iz forme zbog prevelikog pivskog stomaka onda je tu turčin.
Biti ce to opet igra pi.ckica.... PUUUUUUUU
Uh,biće kartona svih boja!
ovaj ce suditi za hrvate ..e .biga
Ne samo on... o.O
nece biti gostujucih navijaca tako zaboravite na nerede na tribinama
trenutno najbolji svjetski sudija, nadam se da će puleni Siniše Mihajlovića dobit po ušima!